Εφημερίδα Κοινωνική

Συνέβη κι αυτό: Πήγε στις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης… οδηγώντας αυτοκίνητο!

 Breaking News

Συνέβη κι αυτό: Πήγε στις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης… οδηγώντας αυτοκίνητο!
29 Νοεμβρίου 2021

Όχι δεν συνέβη στην Ελλάδα, αλλά στη Γερμανία, εκεί όπου ένας υποψήφιος οδηγός πήγε να δώσει εξετάσεις για να πάρει δίπλωμα οδήγησης, οδηγώντας ένα άλλο αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρουν το Associated Press και το Euronews, o 37χρονος υποψήφιος οδηγός εμφανίστηκε την περασμένη Δευτέρα στο κέντρο εξέτασης την πόλης Μπεργκχάιμ κοντά στην Κολωνία, οδηγώντας ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία, ο 37χρονος πάρκαρε ένα Opel Zafira μπροστά ακριβώς στον εμβρόντητο εξεταστή, βγήκε από το αυτοκίνητο και του είπε να ξεκινήσει την εξέταση.

Ο εξεταστής ειδοποίησε την αστυνομία, και στους αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο ο 37χρονος δήλωσε ότι ο λόγος που οδήγησε χωρίς δίπλωμα το αυτοκίνητο ήταν γιατί ήθελε να φθάσει στην ώρα του στο ραντεβού…

Φυσικά, οι εξετάσεις του ακυρώθηκαν αμέσως και πλέον ο θρασύτατος υποψήφιος οδηγός αντιμετωπίζει πρόστιμο για οδήγηση χωρίς δίπλωμα. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει επίσης έρευνα για να βρει τον ιδιοκτήτη του Zafira, το οποίο δεν ανήκε στον 37χρονο.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ