Εφημερίδα Κοινωνική

Ηχηρό «καμπανάκι» Μώραλη για το «απουσιολόγιο»… δημοτικών συμβούλων σε σημαντική εκδήλωση για την πολιτική προστασία του Πειραιά!

 Breaking News

Ηχηρό «καμπανάκι» Μώραλη για το «απουσιολόγιο»… δημοτικών συμβούλων σε σημαντική εκδήλωση για την πολιτική προστασία του Πειραιά!
18 Μαΐου 2024

Παρουσία του Υπουργού πολιτικής προστασίας Βασίλη Κικίλια πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (17/5), στο Ράλλειο Γυμνάσιο μια ιδιαίτερα ουσιαστική και σημαντική ημερίδα με θέμα το “Νέο Περιβάλλον Πολιτικής Προστασίας” του Δήμου Πειραιά, όπου παρευρέθηκε και η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ.

Στην συγκεκριμένη ημερίδα παρουσιάστηκαν νέες μεθοδολογίες, εργαλεία και πρακτικές  για την λειτουργία της Πολιτικής Προστασίας στην πόλη, γύρω από το μείζον ζήτημα της προστασίας των κατοίκων της σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης.

Οι ομιλίες και οι τοποθετήσεις είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα σας τις παρουσιάσουμε αναλυτικά στην εφημερίδα μας.

Αυτό όμως μας προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, είναι ο Δήμαρχος Γιαννης Μώραλης, στο κλείσιμο της ομιλίας του, έκρουσε ένα δημόσιο «καμπανάκι» με πολλούς αποδέκτες καθώς σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση για τον Πειραιά, καταγράφηκαν απουσίες!

Τυπικά, αναφέρουμε, σε ότι αφορά στους δημοτικούς συμβούλους της πόλης παρευρέθηκαν μόνο 10 άτομα, μεταξύ των οποίων 9 από τον «Πειραιά – Νικητή» (συνδυασμός δημάρχου) και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Γαβρίλης.

 «Είναι κρίμα σε μια τόσο σημαντική ημερίδα για την πόλη να υπάρχουν μόνο λίγοι δημοτικοί σύμβουλοι. Κατανοώ ότι είναι Παρασκευή απόγευμα, αλλά είναι Παρασκευή για όλους μας…  Αλλά εμείς όμως είμαστε εδώ! Κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται και εγώ είμαι από αυτούς που τις αλήθειες τις λέω δημοσίως», είπε ο Γ. Μώραλης.

Είναι γεγονός, ότι αυτό το «απουσιολόγιο» γενικά παρατηρείται.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ  το έχει σημειώσει και σε άλλες περιπτώσεις.

Οι εκπρόσωποι της πόλης, αυτοί δηλαδή που ο κόσμος επέλεξε να τους εκπροσωπεί, οφείλουν να είναι πάντα στην «πρώτη γραμμή», ειδικά σε σημαντικές εκδηλώσεις όπως αυτή, για την πολιτική προστασία.

Καλά τα «είπε» ο Δήμαρχος δημοσίως!

Προς γνώση και συμμόρφωση!

Για να δούμε από εδώ και πέρα τι θα γίνει, και κυρίως, ποιοι θα «πάρουν» το μήνυμα…


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ