Εφημερίδα Κοινωνική

Της χολής και… της τρελής

 Breaking News

Της χολής και… της τρελής
06 Ιουλίου 2015

O Σάκης Ρουβάς τραγουδάει για τον Αντώνη Σαμαρά (Δείτε ΕΔΩ)

 

Η ανατολική Μάνη είπε: Ναι! Θα τρίζουν τα κόκκαλα των Μαυρομιχαλαίων.

 

Με tweet: Μinister no more, ανακοίνωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης την απομάκρυνσή του από το Υπουργείο Οικονομικών. Σ’ αυτή τη χώρα τους ήρωες πάντα τους πετάμε στην άκρη, σαν στυμμένες λεμονόκουπες.

 

Γιορτάσαμε το όχι εχθές! Όχι σε τι; Στη συμφωνία, στο ευρώ, στην Ευρώπη; Στο σάπιο πολιτικό σύστημα που χτίζαμε σαράντα χρόνια; Στον Σαμαρα; Ναι σε όλα, έλεγαν οι Βουλευτές. Όχι σε όλα, οι πολίτες πια.

 

Κάτω στη Β’ Πειραιά, πάνω από 70% το ΟΧΙ. Κύριοι Βουλευτές της Β’ όλα καλά; Αισθάνεστε κάτι να τρίζει;

 

18 αντί για 19 οι σημαίες της Ε.Ε. έξω από το κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινονοβουλίου. Οι Ευρωπαϊκές αρχές δηλώνουν πως πιθανόν σκίστηκε από τον αέρα και την κακοκαιρία. Οιωνός ή μήνυμα άραγε;

 

Θυμάστε το Μπουλά που εξηγούσε τη συνθήκη της Βόλβης στον Ζουγανέλη στην ταινία: «Ας περιμένουν οι γυναίκες»; Του έλεγε: Μάιος 1979. Τρέμοντας από θυμό, ο ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, διαβάζει την ανακοίνωση που άφησε κάτω από τη πόρτα, μες τα μαύρα μεσάνυχτα, η καθαρίστρια του ξενοδοχείου στη Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Ο πατριάρχης της Ν.Δ. βρισκόταν εκεί για το πρώτο Συνέδριο του κόμματος από την ίδρυσή του, το 1974. Στο ίδιο ξενοδοχείο διέμεναν και δεκάδες σύνεδροι, που έκπληκτοι θα διάβαζαν την ανακοίνωση που υπέγραφε «Η κίνηση της Βόλβης». Σε μια ταβέρνα με θέα τη λίμνη Βόλβη, ένας εικοσιπεντάχρονος ΟΝΝΕΔίτης παρέα με ορισμένους ακόμα που αφουγκράζονταν τις ανησυχίες του, συνέταξαν ένα κείμενο –φωτιά, με το οποίο ζητούσαν να μετατραπεί η ΝΔ, από αρχηγικό κόμμα σε κόμμα Αρχών. Ο νεαρός ανέθεσε σε μια καθαρίστρια του ξενοδοχείου να κοινοποιήσει το μανιφέστο τους, λέγοντάς της: «Ο Καραμανλής έδωσε εντολή να τα μοιράσετε μέχρι το πρωί κάτω από τις πόρτες των συνέδρων»… Αυτός ο εικοσιπεντάχρονος ήταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο σημερινός Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

 

Με ΠΝΠ έκλεισε η ΕΡΤ. Με ΠΝΠ ανοίγουν οι θυρίδες. Για να βλέπουμε τις διαφορές!

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ