Εφημερίδα Κοινωνική

Λεωφόρος Ποσειδώνος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω αγώνα δρόμου

Λεωφόρος Ποσειδώνος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω αγώνα δρόμου
19 Απριλίου 2024

Αγώνας δρόμου με την επωνυμία «15ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και Παράλληλοι Αγώνες» θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Απριλίου, θα φέρει και προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικά τμήματα των δήμων Παλαιού Φαλήρου και Αλίμου, ως εξής:

Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά τις ώρες 05.00’ έως 13.00’, ως εξής:

Λεωφ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφ. Συγγρού (θέση Ψαλίδι) και της Λεωφ. Αμφιθέας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Παλαιά Λεωφ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ιωάννου Φιξ έως το ύψος της συμβολής της με τη Νέα Λεωφ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται, ως εξής:

Στο ρεύμα κυκλοφορίας από Αθήνα προς Γλυφάδα: μέσω της Λ. Αμφιθέας.

Στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πειραιά προς Γλυφάδα: Λ. Συγγρού (προς Αθήνα) – Ζησιμοπούλου – Αγ. Αναργύρων – Λ. Αμφιθέας.

Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης κατά τις ώρες 04:00 έως 13:00, επί της οδού Π. Ιωάννου Αυγέρη (μπροστά από το θωρηκτό Αβέρωφ-Δημοτικού Κολυμβητηρίου Π. Φαλήρου), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αφροδίτης και Μωραϊτίνη (μπροστά από το κλειστό του Tae Kwon Do), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. παρακαλεί τους οδηγούς, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα συγκεκριμένα σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ