Εφημερίδα Κοινωνική

Εγγραφές για το κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Αγίου Δημητρίου

 Breaking News

Εγγραφές για το κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Αγίου Δημητρίου
16 Μαΐου 2024

Συνεχίζονται, για 11η συνεχή σχολική χρονιά (2024-2025)  τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου  του Δήμου Αγ. Δημητρίου. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν μέχρι τις 2 Ιουνίου.

Στο Κοινωνικό Φροντιστήριο πραγματοποιούνται μαθήματα Γενικής Παιδείας και των τριών τάξεων των ΓΕΛ & της Β΄ και Γ΄ τάξης του  ΕΠΑΛ (πλην εργαστηριακών μαθημάτων), καθώς και των πανελλήνια εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ΄ Λυκείου.

Τα μαθήματα γίνονται στο 3ο Λύκειο Αγ. Δημητρίου, κατά τις απογευματινές ώρες.

Τα θερινά μαθήματα προετοιμασίας υποψηφίων για τις Πανελλήνιες 2025, θα ξεκινήσουν 19 Ιουνίου 2024, ενώ τα μαθήματα για όλες τις άλλες τάξεις, τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024, και θα γίνονται αποκλειστικά από εθελοντές/ριες καθηγητές/ριες και από φοιτητές/ριες Πανεπιστημιακών τμημάτων, η ειδικότητα των οποίων σχετίζεται με τις ανάγκες των μαθημάτων που διδάσκονται.

Στόχος του Δήμου Αγ. Δημητρίου, μέσα από την δομή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, είναι η στήριξη των μαθητών Λυκείου της πόλης, που η οικογένεια δεν έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στα έξοδα ενός ιδιωτικού φροντιστηρίου.

koinoniko_frontistirio_eggrafes2024-01 (2)

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης: «Το Κοινωνικό Φροντιστήριο είναι ένας δοκιμασμένος και καταξιωμένος θεσμός στις συνειδήσεις των παιδιών, που το έχουν αξιοποιήσει. Ως δήμαρχος και ως εκπαιδευτικός αναγνωρίζω την προσφορά των συναδέλφων και τιμώ το έργο τους. Έχω διαπιστώσει από κοντά τη δουλειά που γίνεται. Ως νέα δημοτική αρχή στηρίζουμε και σκοπεύουμε να ενισχύσουμε το Κοινωνικό φροντιστήριο. Αυτό είναι μία δέσμευση μου προς τα παιδιά και τις οικογένειες τους!

Οι εγγραφές μαθητών/τριών και οι αιτήσεις εθελοντών/τριών θα πραγματοποιούνται μόνο ηλεκτρονικά  με αποστολή των αιτήσεων υπογεγραμμένων με επισυναπτόμενα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο e-mail [email protected]. Τις σχετικές αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις βρουν στη σελίδα του δήμου στην παρακάτω διευθυνση: https://dad.gr/apo-15-ma-oy-eos-2-ioynioy-oi-eggrafes-gia-to-koinoniko-frontistirio/

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ