Εφημερίδα Κοινωνική

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: «Βραβεύουμε τον Αθλητισμό, Βραβεύουμε τη ζωή»

 Breaking News

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: «Βραβεύουμε τον Αθλητισμό, Βραβεύουμε τη ζωή»
17 Μαΐου 2024

Ο Δήμος Ηλιούπολης, με σαφή προσανατολισμό στην ενίσχυση του αθλητικού ιδεώδους έχει τη χαρά να ανακοινώσει τη διοργάνωση μιας ξεχωριστής εκδήλωσης βραβεύσεων, με στόχο την ανάδειξη της αθλητικής αριστείας και της συνεχούς προσπάθειας των αθλητών, αθλητριών και ομάδων μας.

Η ενίσχυση του αθλητισμού αποτελεί έναν πρωταρχικό στόχο για το Δήμο Ηλιούπολης μέσα από την υλοποίηση ενός συντονισμένου σχεδίου δράσης που έχει απώτερο στόχο την καλλιέργεια των αξιών και της αθλητικής παιδείας.

ηλιουπολη

«Πρώτη στάση» για το Δήμο Ηλιούπολης μέσα από μια υψίστης σημασίας εκδήλωσης που θα λάβει χώρα την Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, είναι η Αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλεται καθημερινά πρώτα από τα παιδιά, τους γονείς που βρίσκονται δίπλα τους σε κάθε βήμα, τους προπονητές τους που λειτουργούν παιδαγωγικά, τους ανθρώπους που στηρίζουν τα αθλητικά τμήματα του Δήμου μας και δίνουν καθημερινά το δικό τους αγώνα.

Η Εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 19:00 μ.μ., στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Σοφοκλή Βενιζέλου 114, Ηλιούπολη) και θα βραβευθούν αθλητές, αθλήτριες και ομάδες που ξεχώρισαν σε παγκόσμιο, πανευρωπαϊκό και πανελλήνιο επίπεδο κατά την αγωνιστική περίοδο του 2023.

Επίσης, θα τιμηθούν οι προπονητές που συνέβαλαν στην επίτευξη αυτών των επιδόσεων.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ