Εφημερίδα Κοινωνική

Εγκαίνια του Νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Λαύριο

Εγκαίνια του Νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Λαύριο
23 Δεκεμβρίου 2013

Τα εγκαίνια ενός νέου σύγχρονου Βρεφονηπιακού Σταθμού πραγματοποίησαν ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, και ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής, Κωνσταντίνος Λεβαντής.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, τόνισε ότι «είμαι διπλά χαρούμενος σήμερα, πρώτον, γιατί βρίσκομαι σε έναν παιδικό σταθμό ο οποίος στεγάζει ήδη και θα συνεχίσει να στεγάζει πολλά παιδιά. Δεύτερον, ποιος να το περίμενε ότι μετά από 2 χρόνια και όλα όσα είχαν προηγηθεί, στα οποία εγώ δεν είχα καμία συμμετοχή μέχρι το 2011, βρεθήκαμε με τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής, Κωνσταντίνο Λεβαντή, να πορευόμαστε μαζί».

Στη συνέχεια ο κ. Λεβαντής, αφού τόνισε ότι η ένταξη του έργου του βρεφονηπιακού σταθμού το 2012 στο ΠΕΠ Αττικής διευκόλυνε και επιτάχυνε την ολοκλήρωσή του, επισήμανε ιδιαίτερα την καθοριστική συμβολή της Περιφέρειας Αττικής στην υλοποίηση των έργων στην περιοχή της Λαυρεωτικής και ιδιαιτέρως στην εξασφάλιση 10 εκ. ευρώ για το Ιστορικό Κέντρο και τις ασφαλτοστρώσεις στο Λαύριο, ενώ δεν παρέλειψε να απαριθμήσει όλα τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί ή εκτελούνται με πόρους εξασφαλισμένους από το ΠΕΠ Αττικής και ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ