Εφημερίδα Κοινωνική

Μπαλάσκας για την δήλωσή του: «Είναι δυνατόν να έβγαινα να δώσω οδηγίες προς ναυτιλομένους;»

Μπαλάσκας για την δήλωσή του: «Είναι δυνατόν να έβγαινα να δώσω οδηγίες προς ναυτιλομένους;»
20 Ιουνίου 2021

Σάλος έχει προκληθεί με τις δηλώσεις που είχε κάνει ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας πριν από μερικές ημέρες, σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και το πως ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος, θα μπορούσε να την… γλιτώσει με λίγα χρόνια φυλάκισης.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στην εκπομπή του Open «Τώρα ό,τι συμβαίνει», γι’ αυτές τις δηλώσεις και τόνισε πως οι όσα είπε παρερμηνεύτηκαν.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όσοι παρερμήνευσαν τις δηλώσεις μου κι έγραψαν πολλά πράγματα, είπαν πολλά πράγματα, σαφώς και το νομικό τμήμα, όλο το νομικό τιμ που με στηρίζει θα προβεί από την Τρίτη σε μηνύσεις και σε όποια ανάλογη ενέργεια μπορεί να υπάρξει ώστε να γίνει σαφές, πως σαφώς έχουν παρερμηνευτεί οι δηλώσεις μου. Το «βλάκας» ήταν πως νόμιζε ότι υπήρχε περίπτωση να ξεγελάσει την ελληνική δικαιοσύνη με όλα αυτά που έκανε. Ακόμα και τις βέρες του, τις πέταξε στο ντεπόζιτο της μηχανής του. Όσον αφορά τα άλλα είναι όλα γνωστά, από εκεί και πέρα η ελληνική δικαιοσύνη θα επιληφθεί. Δεν νομίζω ότι έχω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο. Από κει και πέρα, παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου», είπε αρχικά.

Απαντώντας στην Φαίη Μαυραγάνη τόνισε: «Κυρία Μαυραγάνη εσείς με ξέρετε χρόνια. Ξέρετε τη μανία μου κατά των κακούργων και των εγκληματιών. Είναι δυνατόν ποτέ να έβγαινα να δώσω οδηγίες προς ναυτιλομένους; Μα αν είναι δυνατόν;».

«Έτσι ακούστηκε όμως, το καταλαβαίνετε, σαν «δίδαγμα» που πρέπει να πάρουν οι επόμενοι κακοποιοί», απάντησε η δημοσιογράφος.

«Δεν είναι κάτι που δεν το ξέρει ο καθένας, ότι ενδεχομένως σε εγκλήματα τέτοια πώς θα τα χειριστεί ο καθένας να είναι κάπως ελαστική μαζί του η δικαιοσύνη. Με αυτούς τους νόμους οι οποίοι υπάρχουν τώρα και έχουν ψηφιστεί στο κοινοβούλιο, οι οποίοι όπως έχω πει πολλές φορές σε τηλεοράσεις, ότι θα έπρεπε να αλλάξουν και να γίνουν πιο σκληροί ιδιαίτερα για ανθρώπους που αφαιρούν ζωή ή έχουν κάνει ιδιαίτερες πράξεις. Αυτό είναι όλο, παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω τίποτα από αυτά που μου καταλογίζουν και μου βάζουν στα χείλη. Ο άνθρωπος είναι ένας κακούργος, θα ακολουθήσει το δρόμο του, εμείς τελειώσαμε. Ίσως έγινε έντεχνα μια παραπληροφόρηση για να μειωθεί η τεράστια επιτυχία της αστυνομίας, να συμπιεστεί αυτή η μεγάλη επιτυχία αυτής της υπέροχης υπηρεσίας. Από κει και πέρα δεν είναι δικό μου, έχουν αναλάβει οι Αρχές, εγώ είμαι σε ΕΔΕ όπως ξέρετε. Η δικαιοσύνη είναι μπροστά, στην οποία όλοι έχουμε εμπιστοσύνη, ας αφήσουμε τα πράγματα να τρέξουν», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ