Εφημερίδα Κοινωνική

Το Portnet.gr γράφει για τον Πειραϊκό Τύπο στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ και την ξεχωριστή παρουσία της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ!

Το Portnet.gr γράφει για τον Πειραϊκό Τύπο στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ και την ξεχωριστή παρουσία της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ!
12 Ιουνίου 2024

Ένα ενδιαφέρον σχόλιο έκανε το Portnet.gr, το site που ανοίγει καθημερινά «παράθυρο» ενημέρωσης για το χώρο της ναυτιλίας και τον Πειραιά, όσον αφορά στην παρουσία του Πειραϊκού Τύπου στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2024 και στην ξεχωριστή παρουσία της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ στο Metropolitan Expo!

Το παραθέτουμε αυτούσιο:

 

… «καλά κι εδώ είναι ο Καραμπερόπουλος» ;

 

«Για το τι έχει γραφτεί για την μεγαλύτερη Ναυτιλιακή Έκθεση του κόσμου, που ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή, προφανώς έχετε «χάσει τον λογαριασμό». Όχι μόνο εδώ, στο Portnet, αλλά παντού κι όχι μόνο σε ειδικευμένα Μέσα διαβάσατε τα πάντα- ή σχεδόν τα πάντα…

Εκείνο όμως που ίσως σας διέφυγε ήταν ότι η ο Πειραϊκός Τύπος ήταν εκεί -στο Metro Expo, μετά το «Ελευθέριος Βενιζέλος», στην Παιανία.

Δεν είναι μόνο η φωτογραφία των δύο γνωστών δημοσιογράφων του Πειραιά, Αποστόλου Καραμπερόπουλου και Νότη Ανανιάδη, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο αποχαιρέτησαν την μεγάλη αυτή γιορτή της Ναυτιλίας και γενικότερα της θαλάσσιας οικονομίας.

Είναι κι ένα γεγονός που πληροφορήθηκε, έστω κι ελαφρώς καθυστερημένα, το Portnet.

Όταν, λοιπόν στα εγκαίνια της Έκθεσης έφτασε στον χώρο ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, κι αφού χαιρέτησε διάφορους επίσημους πήγε στην αίθουσα τύπου για να χαιρετήσει και τους εκεί ναυτιλιακούς συντάκτες.
Μπαίνοντας όμως είδε την »Κοινωνική» του Απ. Καραμπερόπουλου, χωρίς όμως να είναι εκεί κι ο εκδότης της εφημερίδας.
Οπότε ο δήμαρχος Πειραιά αναφώνησε:  «καλά κι εδώ είναι ο Καραμπερόπουλος» ;

Δεν ξέρω αν και πως και πόσο οι Πειραϊκοί συντάκτες παρακολουθούν τα τεκταινόμενα του χώρου της Ναυτιλίας, αλλά τα του Πειραιά, ως φαίνεται, δεν ξεφεύγουν από τα ραντάρ τους…»

anarthsh1

αναρτηση2

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ