Εφημερίδα Κοινωνική

ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ Αντιπεριφερειάρχες Νίκος Καστανιάς για Πειραιά και Δημήτρης Κατσικάρης για Νησιά Αργοσαρωνικού

 Breaking News

ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ Αντιπεριφερειάρχες Νίκος Καστανιάς για Πειραιά και Δημήτρης Κατσικάρης για Νησιά Αργοσαρωνικού
28 Απριλίου 2014

Τα ονόματα των υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών με το συνδυασμό του, «Αττική – Γιάννης Σγουρός – Μόνο με έργο» ανακοίνωσε ο Γιάννης Σγουρός.

Ο Δημήτρης Κατσικάρης παραμένει σταθερός στη θέση του, ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νήσων, έχοντας κάνει σημαντικό έργο στον Αργοσαρωνικό.

Το νέο όνομα για αντιπεριφέρεια Πειραιά είναι ο Νίκος Καστανιάς. Με καταγωγή από την Πάρο και την Δημητσάνα, ο Νίκος Καστανιάς αποφοίτησε από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και υπηρέτησε επί σειρά ετών ως πιλότος ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού. Διετέλεσε επί διετία Διοικητής της Διοίκησης Ελικοπτέρων του Ναυτικού. Υπηρέτησε ως κυβερνήτης σε μάχιμα πλοία του Στόλου, μετέχοντας σε ειρηνευτικές επιχειρήσεις του ΟΗΕ. Ως ανώτατος αξιωματικός υπηρέτησε στις θέσεις: του Υποδιοικητού της Σχολής Εθνικής Άμυνας, του Διεθυντού Επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και του Αρχιεπιστολέα του Στόλου. Αποστρατεύτηκε κατέχοντας τον βαθμό του Υποναυάρχου.Σήμερα είναι εμπειρογνώμονας στον χώρο της Εμπορικής Ναυτιλίας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των υποψηφιοτήτων, ο Γιάννης Σγουρός ανακοίνωσε και τον Νίκο Καράμπελα ως υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Δυτικού τομέα Αθηνών ενώ στο τέλος της ομιλίας του ευχαρίστησε τους απερχόμενους Στέφανο Χρήστου και Κώστα Παπαντωνίου για την ουσιαστική συνεργασία τους.

 

 


 



Σχετικά άρθρα