Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Αλβάρο «έσβησε» την Αθηνά από το Instagram!

 Breaking News

Ο Αλβάρο «έσβησε» την Αθηνά από το Instagram!
24 Μαΐου 2016

Εκτός από τον όγκο των δημοσιευμάτων που πληθαίνουν συνεχώς γύρω από τον χωρισμό της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, οι πιο μυημένοι παρατήρησαν και κάτι άλλο.

Στην προσωπική σελίδα που διατηρεί ο βραζιλιάνος ιππέας στο Instagram, η σύζυγός του πλέον απουσιάζει εντελώς-με εξαίρεση δύο φωτογραφίες που ανέβασε πριν από ενάμιση και δύο χρόνια αντίστοιχα-κάτι που μάλλον δείχνει ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Όσοι ακολουθούσαν τον Αλβάρο στο Instagram θυμούνται πολύ καλά τις δεκάδες φωτογραφίες που είχε ανεβάσει μαζί με την Αθηνά, τα τελευταία τρία χρόνια.

Κάποιοι θυμούνται αναρτήσεις του Αλβάρο, στις οποίες η Αθηνά γέρνει τρυφερά το κεφάλι της στον ώμο του, κοινωνικές εξόδους με φίλους όπου το ζευγάρι χαμογελούσε ευτυχισμένα, αλλά και φωτό με την κόρη του βραζιλιάνου από τον πρώτο του γάμο, με το μοντέλο Σιμπέλ Ντόρσα.

Πλέον υπάρχουν μόνο αυτές δείχνουν πατέρα και κόρη μαζί και ούτε μια από εκείνες που μαζί τους είχε φωτογραφηθεί και η Αθηνά Ωνάση, ενώ έχουν διαγραφεί και αυτές που έδειχναν το ζευγάρι στην φάρμα που είχαν αγοράσει στο Ουέλινγκτον της Φλόριντα.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ