Εφημερίδα Κοινωνική

Θριάμβευσε ο Σαλαλές στην πλατεία Νίκης

 Breaking News

Θριάμβευσε ο Σαλαλές στην πλατεία Νίκης
12 Μαΐου 2014

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, την μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ στην πλατεία Νίκης στην Αμφιάλη, ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας και επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης», Χρήστος Σαλαλές, παρουσίασε το πλήρες ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, το οποίο συγκροτείται από τον ανώτατο αριθμό υποψηφίων που επιτρέπει ο νόμος. Κύριο χαρακτηριστικό της συγκέντρωσης ήταν η αθρόα και πυκνή προσέλευση των πολιτών της Αμφιάλης, οι οποίοι με την παρουσία τους έστειλαν σαφές μήνυμα: «Όχι άλλη χαμένη πενταετία για την πόλη που αγαπάμε, όχι άλλα πειράματα, ήρθε η ώρα να φύγουμε μπροστά».

Η συγκέντρωση -στην οποία δεν επικράτησε το «διεκπεραιωτικό» κλίμα ανάλογων εκδηλώσεων, αλλά πραγματικό και έντονο ενδιαφέρον- επιβεβαίωσε την πρόθεση των δημοτών να φέρουν, με την ψήφο τους, νέους ανθρώπους με γνώση, τόλμη και εμπειρία στη διοίκηση της πόλης. Ανθρώπους με μεράκι και όρεξη για δουλειά, χωρίς κομματικές και προσωπικές υστεροβουλίες, χωρίς ιδιοτέλειες και δεύτερες σκέψεις.

«Είμαστε εδώ και είμαστε έτοιμοι να βγάλουμε το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα από το τέλμα», τόνισε ο Χρήστος Σαλαλές και πρόσθεσε: «Ιδεολογία μας είναι η αγάπη για την πόλη. Ήρθε η ώρα να κλείσουμε οριστικά τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών για το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα. Όσοι τη διοίκησαν και ουσιαστικά την κατέστρεψαν τα τελευταία 15 χρόνια έχουν ονοματεπώνυμο. Είναι αυτοί που διαχειρίσθηκαν το δημοτικό χρήμα, είναι αυτοί που απέδειξαν ότι είναι ανίκανοι να οργανώσουν και διοικήσουν την πόλη από τα θέματα της καθημερινότητας έως την αξιοποίηση κοινοτικών κονδυλίων».

Αναφερόμενος στο νέο ύφος που θα εγκαθιδρύσει στο δήμο επισήμανε: «Η πόρτα του δημάρχου θα είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες, όλων των πολιτικών αποχρώσεων. Δεν φτάνει, όμως, ο δήμαρχος να είναι καλό παιδί. Πρέπει να ξέρει, να θέλει και να μπορεί να παράγει έργο, να δημιουργήσει ανάπτυξη και θέσεις εργασίας για το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα. Πρέπει να ξέρει να εκπροσωπήσει την πόλη στα μικρά και μεγάλα κέντρα εξουσίας με στόχο να αντλήσει η πόλη αυτά που αξίζει και δικαιούται». Στο σημείο αυτό ο κ. Σαλαλές, για να καταδείξει την ρεαλιστικότητα των προτάσεων του συνδυασμού του, ανέφερε συγκεκριμένα παραδείγματα άλλων δήμων που έχουν υλοποιήσει ανάλογες πολιτικές».

salales-4

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα