Εφημερίδα Κοινωνική

Ευγενία Μπαρμπαγιάννη : Βασική της προτεραιότητα η προσφορά στους συνανθρώπους μας

 Breaking News

Ευγενία Μπαρμπαγιάννη : Βασική της προτεραιότητα η προσφορά στους συνανθρώπους μας
14 Ιανουαρίου 2015

Η Ευγενία Μπαρμπαγιάννη δεν έπαψε ποτέ να στηρίζει και να προσφέρει στους συνανθρώπους της, δίνοντας μαθήματα ανθρωπιάς και αξιών, από οποιαδήποτε θέση κι αν βρίσκεται.

Έτσι, με την υποστήριξη των συνεργατών και των σπουδαστών του ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ « DATA TYPE – ATELIER DE BEAUTE A.E » τον οποίο διευθύνει με επιτυχία, συνεχίζει την κοινωνική προσφορά της, η οποία δεν περιορίζεται μόνο κατά την περίοδο των εορτών όπως συνηθίζεται, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ανέλαβε τις σπουδές σε δύο νέες κοπέλες από την «Κιβωτό του Κόσμου», προσφέροντας τους υποτροφίες στο ετήσιο τμήμα αισθητικής.

Στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων η Ευγενία Μπαρμπαγιάννη ως Πρόεδρος, με τους συνεργάτες και σπουδαστές του ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ βρέθηκαν δίπλα στα παιδιά της στέγης ανηλίκων Πειραιά « ο καλός ποιμήν », προσφέροντας τους πλούσια δώρα και χαρά, με face painting δημιουργίες.

Στη συνέχεια και στα πλαίσια της μεγάλης γιορτής που διοργάνωσε ο Δήμος της Σαλαμίνας, στην πλατεία Αμπελακίων, οι σπουδαστές του Ομίλου ταξίδεψαν στη μαγεία των Χριστουγέννων, τα παιδιά της Σαλαμίνας ,με δημιουργίες face painting προσφέροντάς τους χαρά.

Οι χορηγίες συνεχίζονται σε πολλούς Συλλόγους και Σχολεία, όπου αφιλοκερδώς προσφέρονται οι υπηρεσίες των συνεργατών του ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ.

Τέλος η Ευγενία Μπαρμπαγιάννη είναι υπερήφανη που για άλλη μία φορά, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά εμπιστεύτηκε το Εκπαιδευτήριό της για να αναλάβει το μακιγιάζ σε ακόμη μία παράσταση «Τα κόκκινα φανάρια».

«ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΟΜΟΨΥΧΙΑ – ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ».

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ