Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ – Μαχαιριές σε ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ

ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ – Μαχαιριές σε ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ
24 Οκτωβρίου 2014

ΣΟΚ προκαλεί η δολοφονία 30χρονου άνδρα, που βρέθηκε τη νύχτα της Πέμπτης νεκρός σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου επί της οδού Σκλαβούνου 20 στην Καλλίπολη του Πειραιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στην πλάτη πιθανόν από μαχαίρι.

Αρχικά, ειδοποιήθηκαν από γείτονες, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά που έσπευσαν αμέσως στην περιοχή και εξεπλάγησαν από τις εικόνες που αντίκρισαν

Η δολοφονία έγινε κατά τρόπο στυγερό ενώ κηλίδες αίματος βρέθηκαν και στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, γύρω στις 9.30 το βράδυ της Πέμπτης στην ήσυχη γειτονιά της Καλλίπολης ακούγονται φωνές σαν κάποιοι να καυγαδίζουν.

Γρήγορα οι φωνές παύουν να ακούγονται και οι γείτονες ησυχάζουν.

Ωστόσο το κακό είχε γίνει. Οι δολοφόνοι του 30χρονου άνδρα τον μαχαίρωσαν μέσα στο σπίτι του.

Του κατάφεραν 3 μαχαιριές στην πλάτη και τον άφησαν νεκρό σε μια λίμνη αίματος. Επί του παρόντος κανείς δεν έχει σαφή εικόνα για το τι έχει συμβεί.

Το σπίτι του θύματος βρέθηκε άνω – κάτω και εξετάζεται σοβαρά το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας να ήταν η ληστεία καθώς ο 30χρονος ήταν ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟΠΟ και ίσως είχε μαζί του χρήματα από τις εισπράξεις του πρακτορείου.

Αυτό που παραμένει γρίφος για τους αστυνομικούς είναι ότι η πόρτα του διαμερίσματος δεν φέρει ίχνη παραβίασης. Ήξερε το θύμα τους δολοφόνους του; Πήγαν μαζί στο σπίτι; Ή του όρμησαν την ώρα που εκείνος άνοιγε την πόρτα του σπιτιού του;

Ενδεικτικό της αγριότητας του εγκλήματος είναι ότι οι άνδρες των εγκληματολογικών εργαστηρίων της αστυνομίας εντόπισαν κηλίδες αίματος ακόμη και στο κεφαλόσκαλο στην είσοδο της πολυκατοικίας που έγινε το φονικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit οι αστυνομικοί συνέλεξαν υλικό και από το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο μπροστά από την πολυκατοικία.

Η γειτονιά της Καλλίπολης, μετά από αυτό το περιστατικό, είναι αναστατωμένη και οι κάτοικοι φοβούνται. Ζητούν περισσότερη αστυνόμευση.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα ανθρωποκτονιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ:

Προσήχθη στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών ως ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία του 33χρονου ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στο σπίτι του στην Καλλίπολη του Πειραιά, ένας 27χρονος αστυφύλακας που το Φεβρουάριο του 2013 είχε κατηγορηθεί για δωροδοκία και εκβίαση και από τότε τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Λίγες ώρες μετά το άγριο έγκλημα οι αστυνομικοί βάσει των στοιχείων που συγκέντρωσαν από το διαμέρισμα της οδού Σκλαβούνου, εντόπισαν τον 27χρονο αστυφύλακα και τον οδήγησαν στα κεντρικά της Ασφάλειας προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ