Εφημερίδα Κοινωνική

Σκακιστικό τμήμα του Α.Ο. Φοίνικα Αγίας Σοφίας Πειραιά: Άνοδος στην Γ’ Εθνική!

Σκακιστικό τμήμα του Α.Ο. Φοίνικα Αγίας Σοφίας Πειραιά: Άνοδος στην Γ’ Εθνική!
27 Μαΐου 2024

Το σκακιστικό τμήμα του Α.Ο. Φοίνικα Αγίας Σοφίας Πειραιά συμμετείχε στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α’ Τοπικής Κατηγορίας Αττικής 2024 που διοργανώθηκε από την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής.

Ύστερα από 7 αγωνιστικές η ομάδα μας βρέθηκε στην κορυφή της κατηγορίας παίρνοντας το «εισιτήριο» για την Γ’ Εθνική Κατηγορία 2025.

Σε ειδική εκδήλωση βραβεύθηκαν οι αθλητές που αγωνίστηκαν και οδήγησαν στην κατάκτηση της 1ης θέσης. Τα μετάλλια ήταν ευγενική χορηγία του τοπικού καταστήματος «ΤΣΟΓΚΑΣ» που για ακόμη μια φορά είμαστε ευγνώμονες για την πολυετή στήριξή του.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν (με αλφαβητική σειρά) είναι:

  1. Γεωργακόπουλος Βασίλειος
  2. Λειβαδάρος Αντώνιος
  3. Λυράκης Σταύρος
  4. Μαστοράκου Μαρία
  5. Μπιρλής Χρήστος
  6. Ρούσσος Μακάριος
  7. Σκλαβούνος Παναγιώτης
  8. Ταλαβέρου Βασιλική Βικτώρια
  9. Tromp Walter Alexander

SKAKI1

Από αριστερά προς τα δεξιά): Λειβαδάρος Αντώνιος, Νομικός Γουλιέλμος, Λυράκης Σταύρος, Γεωργακόπουλος Βασίλειος, Μαστοράκου Μαρία, Ταλαβέρου Βασιλική, Ρούσσος Μακάριος, Σκλαβούνος Παναγιώτης, Σπανός Θεόκλητος

φοινμικας2

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής, κ. Κουβαράς Ανδρέας, και ο Σπανός Θεόκλητος, πρώην πρόεδρος του Σκακιστικού Τμήματος Α.Ο. Φοίνικα Αγίας Σοφίας Πειραιά, βραβεύουν την προπονήτρια και έφορο του σκακιστικού τμήματος κα. Μαστοράκου Μαρία.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ