Εφημερίδα Κοινωνική

Σταυρούλα Αντωνάκου – Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά: Πλέον, το ιστορικό «Παπαστράτειο» έχει θεμέλια και μορφή!

 Breaking News

Σταυρούλα Αντωνάκου – Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά: Πλέον, το ιστορικό «Παπαστράτειο» έχει θεμέλια και μορφή!
08 Ιουλίου 2024

Η επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά στο «Π.Καπαγέρωφ» (Παπαστράτειο) ,μαζί με τα στελέχη των υπηρεσιών,τον πρόεδρο του ΕΑΚΝ ΑΓ.ΚΟΣΜΑ Γ.Παπαδημητρίου, έδωσε την ευκαιρία περιήγησης στους χώρους του νέου γηπέδου με την μορφή που έχει σήμερα!

Η Σταυρούλα Αντωνάκου έγραψε σε ανάρτησή της στο facebook: 

«Είναι πολύ διαφορετικό να το βλέπεις στα σχέδια, στην αποξήλωση ή πριν γίνει η θεμελίωση, άλλωστε. Πλέον,το ιστορικό Παπαστράτειο,έχει θεμέλια και μορφή! Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι οι τεχνικές υπηρεσίες μας φρόντισαν κατά την μελέτη, να σχεδιάσουν το πιο σύγχρονο κλειστό γήπεδο σε προσβασιμότητα ΑΜΕΑ στην Ελλάδα, ως τώρα. Είμαι πολύ περήφανη γι’αυτό, γιατί το θέλαμε για πρακτικούς και ουσιαστικούς λόγους αλλά και για να περάσουμε ένα μήνυμα δυνατό! Το ύψος του κτιρίου θα φτάσει τα 21 μέτρα.

Οι χώροι κάτω απ’τις κερκίδες,θα διαμορφωθούν με έναν χώρο για ζέσταμα των αθλητών,ένα σύγχρονο γυμναστήριο με όργανα,σάουνα-υδρομασάζ,4 χώροι αποδυτηρίων, μια αίθουσα συσκέψεων με εξοπλισμό, γραφείο και αποδυτήρια διαιτητών, ιατρείο με εξοπλισμό, αποθήκη για τον εξοπλισμό των ομάδων, γραφείο προσωπικού.

Θα υπάρξει ειδικά διαμορφωμένη πτυσσόμενη κερκίδα 150 θέσεων, στο κάτω διάζωμα. Ασανσέρ 8 θέσεων που θα είναι ειδικά διαμορφωμένο για αμαξίδια για τα άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

Ειδική ράμπα ΑΜΕΑ κατά μήκος του γηπέδου για απόλυτη πρόσβαση σε όλους τους χώρους των κερκίδων.

Στις κερκίδες θα υπάρχει διαμορφωμένος χώρος για τους επισήμους (σουίτα). Κλειστοί χώροι (μπουθ) για τους δημοσιογράφους και την μετάδοση αγώνων. WC με πρόσβαση ΑΜΕΑ. Αναψυκτήριο. Εγκατάσταση Η/Μ για εξοικονόμηση ενέργειας απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον. Χρηματοδότηση-υλοποίηση έργου ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ»

 παπαστρατειο1

παπαστρατειο2


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ