Εφημερίδα Κοινωνική

Το ΣΕΦ φοράει τα γιορτινά του για τον τελικό του UEFA Super Cup

 Breaking News

Το ΣΕΦ φοράει τα γιορτινά του για τον τελικό του UEFA Super Cup
08 Αυγούστου 2023

Λιγότερο από δέκα μέρες έχουν απομείνει για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς. Τον τελικό του UEFA Super Cup που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Αυγούστου, στις 10 το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δεν θα μπορούσε να μην συμμετάσχει και αυτό με τη σειρά του σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, παραχωρώντας τους χώρους του για το Κέντρο Τύπου και Διαπιστεύσεων.

Δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ, ώστε να μπορέσουν να δουλέψουν πάνω στον αγώνα ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Σεβίλλη.

Πρόκειται για ένα από το πιο εμβληματικά αθλητικά γεγονότα της χρονιάς, το οποίο αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας αθλητικής κοινότητας, δίνοντας την ευκαιρία στην Αθήνα και τον Πειραιά να ακτινοβολήσουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη την πολιτισμική τους αξία.

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ως η κοντινότερη δημόσια εγκατάσταση στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν θα μπορούσε να μην συμβάλει και αυτό με τη σειρά του στην ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου τελικού.

Το ΣΕΦ παραμένει πάντα δίπλα σε όλα τα αθλητικά γεγονότα του Πειραιά και της Αθήνας.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ