Εφημερίδα Κοινωνική

Πέντε νέες υποψήφιες στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα με τον Πειραιά Νικητή

Πέντε νέες υποψήφιες στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα με τον Πειραιά Νικητή
29 Αυγούστου 2023

Ο Συνδυασμός Πειραιάς Νικητής ανακοινώνει πέντε νέες υποψήφιες στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Πρόκειται για την Γερογιάννη Μαρία, την Καμπάση Αγγελική, την Ροδίτου Μαρία, την Τσιλιβαράκη Στυλιανή και την Σουβλάκη Ζαμπέτα (Μπέττυ).

Βιογραφικά στοιχεία υποψηφίων

Η Γερογιάννη Μαρία ζει στον Πειραιά και είναι Σεφ. Έχει σπουδάσει διοικητικό στέλεχος αθλητισμού και ασχολείται πρώτη φορά με τα κοινά.

Η Καμπάση Αγγελική ζει στον Πειραιά και είναι υπάλληλος του ΝΑΤ.

Η Ροδίτου Μαρία ζει στον Πειραιά και ασχολείται πρώτη φορά με τα κοινά.

Η Τσιλιβαράκη Στυλιανή είναι ασφαλιστική σύμβουλος. Ασχολείται πρώτη φορά με τα κοινά.

Η Σουβλάκη Ζαμπέτα (Μπέττυ) έχει μεγαλώσει στον Πειραιά, είναι ιδιωτική υπάλληλος και έχει εργαστεί επί 28 συναπτά έτη σε ναυτιλιακή εταιρεία.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Πειραιάς Νικητής και Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Έχω τη χαρά να ανακοινώσω πέντε ακόμη γυναίκες ως υποψήφιες στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα με τον Πειραιά Νικητή στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Πρόκειται για υποψήφιες οι οποίες έχουν όρεξη να προσφέρουν στην περιοχή τους και είναι σημαντικό ότι συμμετέχουν στις εκλογές Πειραιώτισσες με ενδιαφέρον για την πόλη μας. Τους εύχομαι καλή επιτυχία»!

Ακολουθούν δηλώσεις των υποψηφίων κατά αλφαβητική σειρά

Γερογιάννη Μαρία

Γερογιάννη Μαρία

«Είναι τιμή και ιδιαίτερη χαρά που είμαι υποψήφια με τον Πειραιά Νικητή και τον Γιάννη Μώραλη. Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του κ. Μώραλη, της πόλης και της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας».

Καμπάση Αγγελική

Καμπάση Αγγελική

«Θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά της πόλης μου. Στηρίζω τον Γιάννη Μώραλη, καθώς έχει υλοποιήσει σημαντικό έργο στον Πειραιά και επιθυμώ να συμβάλλω στην περαιτέρω ανάπτυξη της πόλης και ειδικότερα της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας».

Ροδίτου Μαρία

«Είναι τιμή μου που θα συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Πειραιά Νικητή με τον Γιάννη Μώραλη ως υποψήφια στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα. Θέλω να προσφέρω ώστε να καλυτερεύσουν ακόμα περισσότερο οι γειτονιές της Κοινότητας μας».

Τσιλιβαράκη Στυλιανή

Τσιλιβαράκη Στυλιανή

«Είναι χαρά μου που θα είμαι υποψήφια με τον Πειραιά Νικητή και τον Γιάννη Μώραλη. Θέλω να φανώ χρήσιμη και να βάλω το δικό μου λιθαράκι για την πόλη που μεγάλωσα και αγαπώ».

Σουβλάκη Ζαμπέτα (Μπέττυ)

Σουβλάκη Ζαμπέτα (Μπέττυ)

«Δέχθηκα με χαρά την πρόταση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη να είμαι υποψήφια στην Ε΄ Κοινότητα. Έχοντας διαπιστώσει το έργο και τη βελτίωση της πόλης μας τα τελευταία χρόνια, θέλω να συμβάλλω στο όραμα του Δημάρχου για την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση της πόλης και της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας».

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ