Εφημερίδα Κοινωνική

Ενωμένοι οι παραγωγικοί φορείς του Πειραιά – Βραβεύσεις και κοπή βασιλόπιτας στο ΕΒΕΠ

Ενωμένοι οι παραγωγικοί φορείς του Πειραιά – Βραβεύσεις και κοπή βασιλόπιτας στο ΕΒΕΠ
17 Ιανουαρίου 2019

Σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε, την περασμένη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, στο Μέγαρο του Ε.Β.Ε.Π. (πλατεία Οδυσσού) στον Πειραιά, η κοινή εκδήλωση των παραγωγικών φορέων του Πειραιά, για τον ετήσιο Αγιασμό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ. κ. Σεραφείμ.

Για έκτη, συνεχή χρονιά, αποφασίστηκε η εκδήλωση του Επιμελητηρίου να είναι κοινή και με άλλους παραγωγικούς φορείς του Πειραιά, όπως ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής-Πειραιώς, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων, η Ένωση Βιοτεχνών-Εργοδοτών Μηχανουργών Πειραιά, ο Σύνδεσμος Εμπορικών Αντιπροσώπων και Διανομέων Πειραιά, η Ένωση Επιχειρήσεων Παραγωγής Επεξεργασίας Μετάλλων, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εφοδιαστών Πλοίων Εξαγωγέων, ο Σύλλογος Εκτελωνιστών Τελωνειακών Αντιπροσώπων Πειραιώς – Αθηνών, η Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων Διοικητικών Ορίων Νομαρχίας Πειραιώς, ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά, ενώ φέτος προστέθηκε και άλλος ένας σημαντικός φορέας το νεοσύστατο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Αττικής, Πρόεδρος του οποίου είναι ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Π., κ. Βασίλης Κορκίδης.

EVEP1

Στην εκδήλωση αυτή όπου παρευρεθήκαμε και εμείς έγιναν απονομές τιμητικών διακρίσεων στον κ. Άρη Λουμίδη και την Κωνσταντίνα Κωτσιοπούλου «Καφεκοπτεία Λουμίδη Ε.Π.Ε.», στην εταιρεία «ΙΟΝ Α.Ε.», στον κ. Γιώργο Ξηραδάκη, Πρόεδρος του Propeller Club, στον κ. Γιώργο Γαβρίλη, Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, στον κ. Γιώργο Νιώτη Δικηγόρος.

Χαιρετισμό απηύθυναν: ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Διον. Τεμπονέρας, ο οποίος εκπροσώπησε την Κυβέρνηση, ο Τομεάρχης Ναυτιλίας και Βουλευτής Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ι. Πλακιωτάκης, ο οποίος εκπροσώπησε τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κ. Μητσοτάκη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κ. Β. Λεβέντης και ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Ι. Μώραλης. Όλοι, εξήραν το σημαντικό και πολύπλευρο έργο του Ε.Β.Ε.Π., ως μοχλού ανάπτυξης για την τοπική επιχειρηματικότητα και επισήμαναν την αγαστή συνεργασία, που έχει καλλιεργηθεί μεταξύ των παραγωγικών φορέων της πόλης.

EVEP2

Στην κατάμεστη αίθουσα του 2ου ορόφου του ΕΒΕΠ, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του προέδρου της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Δουζίνας, Βουλευτής Α΄ Πειραιά, ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Στ. Κομνηνός, ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. κ. Γιώργος Ζησιμάτος, ο εκπρόσωπος από το ΠΟΤΑΜΙ κ. Γ. Γκαρής, ο Ν. Σαντορινιός, Αναπλ. Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, οι Βουλευτές: Eλένη Σταματάκη, Γεωργία Γεννιά, Κώστας Κατσαφάδος, Νίνα Κασιμάτη, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, Γιώργος Κουμουτσάκος, κ. Νίκος Κούζηλος, η Ρένα Δούρου, Περιφερειάρχης Αττικής, ο Παναγιώτης Χατζηπέρος, Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Πειραιά, ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος κ. Σταμάτης Ράπτης, ο Δ. Αυλωνίτης, Γεν. Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης ο Η. Ξανθάκος, Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, ο Χ. Λαμπρίδης, Γεν. Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ο Πρύτανης ΠΑ.ΠΕΙ, κ. Α. Κότιος, η Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα. Α.Ε. Zhang Qiyue, o Mr. Zakhar Amchislavsky, Αξιωματούχος της Πρεσβείας των Η.Π.Α., ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρέσβη των Η.Π.Α. στην Ελλάδα κ. Τζ. Πάιατ, ο Κeith Silver, Εμπορικός Ακόλουθος της Πρεσβείας των Η.Π.Α, ο Φ. Κουρμούσης, Ε.Γραμματέας, Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, ο Σ. Θωμαδάκης, Ε. Γραμματέας ΣΔΟΕ, ο Γ. Δαβάκης, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, οι Αντιδήμαρχοι Πειραιά και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Δήμαρχος Περάματος κ. Λαγουδάκης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Τοπικών Αρχών και Σωμάτων Ασφαλείας, ο Δρ. Γ. Πατέρας, Πρόεδρος Ν.Ε.Ε., ο Ι. Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος Ε.Ε.Α., ο Π. Ραβάνης, Πρόεδρος Β.Ε.Α., ο Γ. Καρανίκας, Πρόεδρος Ε.Σ.Ε.Ε., ο Καπετάν Παν. Τσάκος, ο Γ. Σταματογιάννης, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, ο Ν. Πλατανησιώτης, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, η Μ. Μενενάκου, Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά, ο Λ. Βρυζίδης, π. Πρύτανης Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., μέλη Δ.Σ. Επιμελητηρίων, Πρόεδροι Σωματείων, Ομοσπονδιών και Συλλόγων, εκπρόσωποι επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων, πολιτευτές, καθώς και πολλοί επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ