Εφημερίδα Κοινωνική

Πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση «Χριστούγεννα ταξιδεύοντας σ’ όλο τον κόσμο»

 Breaking News

Πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση «Χριστούγεννα ταξιδεύοντας σ’ όλο τον κόσμο»
19 Δεκεμβρίου 2016

Στις 14 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο αίθριο πινακοθήκης Πειραιά η μουσική εκδήλωση «Χριστούγεννα ταξιδεύοντας σ’ όλο τον κόσμο» από το Σύλλογο Φίλων Μουσικής Πειραιά.

Ακούστηκαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο και πανέμορφα Ελληνικά άγνωστα κάλαντα από διάφορες γωνιές της Ελλάδος .

Έλαβαν μέρος η χορωδία gospel υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου Ανδρέα Καρανίκα . Κείμενα και απαγγελίες από τη Δέσποινα Κοντοζανή και τον Κωνσταντίνο Σταματάκο. Εντυπωσίασαν με την τρισχαριτωμένη εμφάνισή τους οι μικροί Ιωάννα Καλαμπόκη και Βασίλης Πλατής.

Το κοινό αψηφώντας το κρύο της βραδιάς γέμισε την αίθουσα και παρακολούθησε ένα ποιοτικό πρόγραμμα με ξεχωριστά ακούσματα από πολύ ωραίες φωνές. Στο τέλος ο Πρόεδρος του Σ.Φ.Μ.Π. Μάνος Χατζηγεωργίου αφού ευχαρίστησε όλους τους θεατές και συμμετέχοντες, κάλεσε το κοινό και σαν μία χορωδία όλοι μαζί τραγούδησαν την «Άγια νύχτα» κλείνοντας έτσι τη μελωδική βραδιά.

Διακρίνανε την Πρόεδρο του Ζήνωνα Κα Μπουλιέρη , τη Γενική Γραμματέα της Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς Κα Σοφία Σπύρου, τον Κο Τάσο Μπούχλα, Κα Ειρήνη Σκαράκη, την Κα ΄Ηρα Διπλάρη αντιπρόεδρο του ΣΦΜΠ , τις κυρίες Μαίρη και Λίλα Παπαηλιού-Γενική Γραμματέα του ΣΦΜΠ, τον Κο Ανδρέα Τσαγκάρη , τον Κο Κουβάτσο , την Κα Ειρήνη Γεωργίου κλπ.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ