Εφημερίδα Κοινωνική

Συνεχίζει να απασχολεί το Υπ. Ναυτιλίας η απλήρωτη εργασία

 Breaking News

Συνεχίζει να απασχολεί το Υπ. Ναυτιλίας η απλήρωτη εργασία
16 Απριλίου 2015

Πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Υπουργείο, προγραμματισμένη συνάντηση – σύσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού κ. Θοδωρή Δρίτσα & του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα κ. Γιάννη Θεοτοκά, με την Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, τη Συντονιστική Επιτροπή Μηχανικών του Κέντρου Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού, την Επιτροπή Ειδικού Τμήματος Γ” Μηχανικών Ασπροπύργου και αντιπροσωπεία απλήρωτων ναυτεργατών της ΝΕΛ. Στη συνάντηση που παρέστησαν και υπηρεσιακοί παράγοντες, υποβλήθηκε από την πλευρά των ναυτεργατών ένα πλαίσιο ώριμων αιτημάτων.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την απλήρωτη ναυτική εργασία, την καθυστέρηση στην καταβολή επιδομάτων σε δικαιούχους ναυτεργάτες, τη μη καταβολή του δώρου του Πάσχα, σε επιδοτούμενους από το ΚΕΣΕΝ και απλήρωτους ναυτεργάτες της ΝΕΛ, καθώς και προβλήματα σχετικά με την εκπαίδευση και την μετεκπαίδευση των ναυτικών.

Από την πλευρά του Υπουργείου, τέθηκε ένα χρονοδιάγραμμα αντιμετώπισης – ικανοποίησής τους και ορίστηκε νέα συνάντηση για μετά το Πάσχα στο ΚΕΣΕΝ.

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ