Εφημερίδα Κοινωνική

Ο σεβασμός που κέρδισε ο Ολυμπιακός στόχος του Μίτσελ

 Breaking News

Ο σεβασμός που κέρδισε ο Ολυμπιακός στόχος του Μίτσελ
26 Σεπτεμβρίου 2014

Στο επίσημο περιοδικό της UEFA για το Champions League μίλησε ο Μίτσελ κι υποστήριξε πως στόχος του είναι να κάνει ο Ολυμπιακός ένα βήμα παραπάνω κάθε σεζόν.

 Στόχος για τον Ολυμπιακό δεν είναι άλλος από την εδραίωσή του στην ευρωπαϊκή ελίτ κι από την καθιέρωση στις σταθερά διακρινόμενες ομάδες του Champions League. Αυτό υποστήριξε ο προπονητής του, ο Μίτσελ, σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό της UEFA για το Champions League. Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στην περσινή πορεία ως τους «16» αλλά και στη φετινή μεγάλη νίκη σε βάρος της Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρεμιέρα των ομίλων.

 

Αναλυτικά, ο Μίτσελ μίλησε για:

-Για τη φετινή περίοδο: «Είναι μια παρόμοια κατάσταση με την περσινή σεζόν, αλλά αντί για την Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπενφίκα, έχουμε φέτος στον όμιλο τη Γιουβέντους και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Είναι πολύ συναρπαστικό για εμάς, καθώς έχουμε μια ακόμα ευκαιρία να δείξουμε τον ελληνικό χαρακτήρα και τη δύναμη των ελληνικών ομάδων. Μοιάζουν να είναι πιο δυνατοί από εμάς, αλλά ξέρουμε ότι το γήπεδό μας είναι ένα… φρούριο!».

 

-Για τον φετινό Ολυμπιακό: «Είχαμε ποδοσφαιριστές που πουλήθηκαν λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Δεν είμαστε μια τυπική ομάδα του Champions League. Σε ό,τι αφορά τους αριθμούς μας στην κατοχή της μπάλας, στην Ελλάδα έχουμε κατά μέσο όρο 16% περισσότερο σε σχέση με το αντίστοιχο ποσοστό μας στις αναμετρήσεις του Champions League. Είναι κάτι ασυνήθιστο σε σχέση με τις 16 ομάδες που συμμετείχαν πέρσι στην πρώτη φάση των νοκ άουτ αγώνων (σ.σ.: στους «16″) και είμαστε η μοναδική ομάδα που πούλησε περισσότερους παίκτες από όσους απέκτησε. Αλλά είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό. Μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο και μια ώθηση για να ψάξουμε για νέες αγωνιστικές μεθόδους».

 

-Για τους στόχους του: «Αυτό που επιδιώκουμε να πετύχουμε είναι να έχουμε συνέπεια. Είχαμε πει πως θέλουμε να φτάσουμε στη φάση των «16″ την περασμένη χρονιά, οπότε θα μπορούσατε να πείτε πως πρόοδος για μας θα σήμανε να φτάναμε φέτος στα προημιτελικά. Εάν φτάσουμε και πάλι στη φάση των «16″ θα είναι ένα βήμα μπροστά, ώστε να εδραιώσουμε έτσι την επιτυχία της περασμένης περιόδου. Κάθε χρόνο οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες».

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ