Εφημερίδα Κοινωνική

Περισσότερα από 15.000.000 τα «κλικ» στις σελίδες του Δήμου Κορυδαλλού στο διαδίκτυο

 Breaking News

Περισσότερα από 15.000.000 τα «κλικ» στις σελίδες του Δήμου Κορυδαλλού στο διαδίκτυο
20 Ιανουαρίου 2014

Ο Κορυδαλλός «δικτυώνεται» και πρωτοπορεί και στον χώρο της ιντερνετικής ενημέρωσης. Με εκατομμύρια επισκέψεις στα site του και εκατοντάδες καθημερινά «κλικ» στις σελίδες, τα κανάλια και τις ομάδες του στα Social Media, ο Δήμος του Κορυδαλλού αξιοποιεί τις δυνατότητες που δίνει η σύγχρονη τεχνολογία για δωρεάν πρόσβαση στην επικοινωνία, την ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

Στα ήδη δημοφιλή site του Δήμου, το www.korydallos.gr, τα site του Πολιτισμού και του Αθλητισμού, των ΚΑΠΗ, των Βρεφονηπιακών, του ΔΗΚΕΠΙ, την επίσημη σελίδα στο Facebook, το profile «Κορυδαλλός πόλη των παιδιών», τα κανάλια στο You Tube, τον λογαριασμό στο Twitter, ήρθε να προστεθεί και το ηλεκτρονικό «Δημοσκόπιο», η εφημερίδα του Δήμου και της πόλης του Κορυδαλλού που από την ηλεκτρονική της διεύθυνση: http://www.dimoskopio.korydallos.gr/, φιλοδοξεί να ενημερώσει, να δικτυώσει και να φέρει σε επαφή τους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται, αγαπούν, δημιουργούν αλλά και διασκεδάζουν στην πόλη μας.

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης σε δηλώσεις του επισήμανε : «Ο Κορυδαλλός, αξιοποιώντας ακόμη περισσότερο τις αμέτρητες δυνατότητες που δίνει το διαδίκτυο, ανοίγει κάθε φορά νέες σελίδες στην ενημέρωση και την επικοινωνία, τόσο των κατοίκων όσο και των απόδημων συμπολιτών μας με την διαρκή και καθημερινή ενημέρωση των σελίδων μας και φυσικά με την δημιουργία ηλεκτρονικής εφημερίδας για την πόλη και τους πολίτες της. Χρήσιμα νέα και ειδήσεις από την καθημερινότητάς μας, επιτυχίες και δράσεις των Κορυδαλλιωτών και των φορέων της πόλης και απόψεις συμπολιτών μας, φτάνουν στις οθόνες σας χωρίς κανένα οικονομικό κόστος ούτε για το Δήμο ούτε για τους αναγνώστες. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να δημοσιεύσουμε τις ειδήσεις σας και περιμένουμε κάθε καλοπροαίρετη συμβουλή και παρατήρηση».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ