Εφημερίδα Κοινωνική

Όσα και όσους «είδε» ο Κασσελάκης στον Πειραιά

 Breaking News

Όσα και όσους «είδε» ο Κασσελάκης στον Πειραιά
24 Μαΐου 2024

Στον Πειραιά βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ, τη βουλευτή Β΄Πειραιά Νίνα Κασιμάτη, αλλά και από υποψήφιους ευρωβουλευτές και στελέχη του κόμματος από τις γύρω γειτονιές.

Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε μία καλλιτέχνης, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι κατά των γυναικοκτονιών «Τραγουδάμε Δίχως Φόβο» (Cancion Sin Miedo) της Μεξικανής Vivir Quintana.

καελ2

«Ένα τραγούδι για όσες δεν είναι μαζί μας στο μέτρημα. Ένα τραγούδι για όσες παλεύουν για μια άλλη κοινωνία. Ένα τραγούδι για την κοινωνία που θέλουμε να αλλάξουμε. Σας υπόσχομαι θα τα καταφέρουμε» έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης στα social media.

kassel7

Αμέσως μετά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, ενώ παραβρέθηκε και σε συναυλία των Onirama, όπου πλήθος νέων έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί του.

κασελ3

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε και μια μεγάλη βόλτα στο κέντρο της πόλης και συνομίλησε με τους κατοίκους, όπως και με τους καταστηματάρχες, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι αγαπάει τον Πειραιά επειδή “από εδώ είναι οι γονείς μου και έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου”.

κασελ1

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε μεταξύ άλλων και από  το μαγαζί του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Θεοδώρου Καπράλου, με τον οποίο συνομίλησε για κάποια λεπτά σε σχέση με την αγοραστική κίνηση.

ΚΑΣΣΕΛ5

Ακολούθως επισκέφθηκε το κατάστημα του προέδρου της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά Ιωσήφ Βουράκη.

ΚΑΣΕΛ4

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευσαν πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος αλλά και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Δώρα Αυγέρη και Βαγγέλης Αντώναρος.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ