Εφημερίδα Κοινωνική

Σύνδεση της φονικής συμπλοκής στον Πειραιά με το μακελειό στη Λούτσα βλέπουν τα τουρκικά μέσα

Σύνδεση της φονικής συμπλοκής στον Πειραιά με το μακελειό στη Λούτσα βλέπουν τα τουρκικά μέσα
16 Ιουνίου 2024

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ τουρκικών συμμοριών που συνδέονται με τον Τούρκο αρχιμαφιόζο Μπαρίς Μπογιούν βλέπουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης πίσω από την προχθεσινή αιματηρή συμπλοκή σε σούπερ μάρκετ στην Ακτή Μουτσοπούλου στον Πειραιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το Halk TV αναφέρει ότι «η αιματηρή αναμέτρηση μεταξύ συμμοριών στην Τουρκία μεταφέρθηκε και πάλι στο εξωτερικό» προσθέτοντας ότι «μετά τις δολοφονίες μεταξύ δύο συμμοριών, αυτή τη φορά τα όπλα πήραν τον λόγο στην Ελλάδα. Ο Γιλντιράι Οζτουρκ και ο Μεχμέτ Μπάικουρτ έγιναν στόχος ένοπλης επίθεσης σε σούπερ μάρκετ στον Πειραιά. Οι Όζτουρκ και Μπάικουρτ έχασαν τη ζωή τους στην επίθεση».

Στο ρεπορτάζ του τουρκικού μέσου γίνεται επίσης σύνδεση της φονικής συμπλοκής στο σούπερ μάρκετ με το μακελειό στη Λούτσα πέρυσι τον Σεπτέμβριο. Όπως αναφέρεται, «μετά τη δολοφονία έξι ανθρώπων του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης Μπαρίς Μπογιούν στην Ελλάδα πέρυσι, ένα ακόμη σημαντικό περιστατικό έλαβε χώρα χθες. Πριν από λίγο καιρό δολοφονήθηκε ο αδελφός του Γιλντιράι Οζτουρκ, Μπουράκ. Λίγο μετά τη δολοφονία αυτή, δολοφονήθηκε ο πατέρας των ανθρώπων που σκότωσαν τον Οζτουρκ».

Η εφημερίδα Hurriyet, σε ανταπόκρισή της από την Αθήνα και επικαλούμενη δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου αφήνει επίσης υπόνοιες ότι το περιστατικό στον Πειραιά συνδέεται με την αιματηρή ενέδρα στη Λούτσα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, ο αρχιμαφιόζος Μπαρίς Μπογιούν – ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο μήνα στην Ιταλία – εδώ και καιρό βρίσκεται σε σύγκρουση με την επονομαζόμενη αντίπαλη συμμορία των «Ντάλτον», με την οποία κάποτε συνεργαζόταν.

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ