Εφημερίδα Κοινωνική

Της Διαύγειας το… ανάγνωσμα!

Της Διαύγειας το… ανάγνωσμα!
30 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Ανάθεση τεχνικής υποστήριξης για την ωρίμανση αντιπλημμυρικών μελετών

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας αναθέτει την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης για την ωρίμανση αντιπλημμυρικών έργων-μελετών του Δήμου, προς υποβολή σε συγχρηματοδοτούμενες πράξεις (ΕΣΠΑ), στον κ. Μιχαήλ Τσανάκα έναντι του ποσού των 24.676,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%.

 

Αντικατάσταση επικίνδυνων τσιμεντοιστών οδοφωτισμού στο Δήμο Νίκαιας – Ρέντη

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ, προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό μέσω του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. σύμφωνα με το άρθρο 27, του Ν.4412/2016, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή, για την ανάθεση του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΪΣΤΩΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑ ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ», εκτιμώμενης αξίας 32.177,43€ (πλέον Φ.Π.Α. 24%). Το έργο αφορά σε εργασίες αντικατάστασης επικίνδυνων τσιμεντοιστών οδοφωτισμού στο Δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη

 

Παρεμβάσεις και στο Πέραμα για αποκατάσταση βλάβης δικτύων

Ο Δήμος Περάματος ενέκρινε απευθείας ανάθεση της εκτέλεσης εργασίας που αφορά την έκτακτη και κατεπείγουσα αποκατάσταση βλάβης δικτύων φωτισμού κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Περάματος συνολικού ποσού 73.160,00€ σε βάρος του ΚΑΕ 20-7335.0001 προϋπολογισμού 2023, σύμφωνα με εισήγηση Αντιδημάρχου.

 

Ο Ναυτικός Σύλλογος Κορυδαλλού έκανε μεγάλη δωρεά στο Δήμο

Ο Ναυτικός Σύλλογος Κορυδαλλού, δια των ορισθέντων μελών υπεύθυνων για την εκκαθάριση του συλλόγου, δωρίζει το σύνολο της ακίνητης και κινητής περιουσίας στον Δήμο Κορυδαλλού. Συγκεκριμένα: Εξοπλισμός γραφείων, τραπέζια και καρέκλες. Χρηματικό ποσό ύψους 3.200 ευρώ σε δωροεπιταγές των 50 ευρώ, 64 στο σύνολο, προκειμένου να διατεθούν σε άπορες οικογένειες της πόλης από τις κοινωνικές υπηρεσίες.

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ