Εφημερίδα Κοινωνική

Της Διαύγειας…το ανάγνωσμα!

Της Διαύγειας…το ανάγνωσμα!
22 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Νίκαιας –Ρέντη: Πρόσληψη ατόμων μέσω ΔΥΠΑ

Σε απόφαση πρόσληψης 43 ατόμων μέσω της δράσης της Δ.Υ.Π.Α.: «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του δημοσίου τομέα», προχώρησε ο Δήμος Νίκαιας-Ρέντη για την στελέχωση των υπηρεσιών του. Η πρόσληψη είναι για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών, ήτοι από 13/11/2023 έως 12/11/2024, με δυνατότητα επέκτασης για επί πλέον δώδεκα (12) μήνες.

 

Λειτουργίας περιφραγμένων πάρκων σκύλων

Επιπλέον, ο Δήμος Νίκαιας-Ρέντη αποφάσισε σχετικά με το ωράριο λειτουργίας των περιφραγμένων πάρκων σκύλων εντός της εδαφικής περιφέρειάς του. Όπως σημειώνεται σε απόφαση, θα είναι το ίδιο με το ωράριο των παιδικών χαρών του Δήμου. Θα υπάρχει διαχωρισμός μικρόσωμων και μεγαλόσωμων σκύλων για την είσοδο στα πάρκα όπου είναι εφικτό. Ο μέγιστος αριθμός σκύλων ανά συνοδό θα είναι μέχρι 2 σκύλους.

 

Δημιουργία κινηματογραφικής ταινίας με συμμετοχή της Π. Αττικής

Συμμετοχή της Περιφέρειας για την παραγωγή… ταινίας με το ποσό των 3.000 ευρώ! Η ταινία μικρού μήκους με τίτλο «6» θα είναι μία ταινία μυθοπλασίας με στοιχεία και ύφος ντοκιμαντέρ που πραγματεύεται, με φόντο ένα καλοκαίρι στην Αττική και τις γυμναστικές εγκαταστάσεις, την ψυχολογία μιας πρώην αθλήτριας που ξαναζεί στιγμές του παρελθόντος. Η ταινία θα υποβληθεί για να προβληθεί στο φεστιβάλ ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας αλλά και σε άλλα φεστιβάλ. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν προς το τέλος του 2023 και θα γίνουν εντός Αττικής στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά, στο στάδιο Ειρήνης και φιλίας (Σ.Ε.Φ.) και αλλού. Τα γυρίσματα θα γίνουν και σε εξωτερικούς χώρους όπως το Πάρκο Τρίτση. Η ταινία υπολογίζεται να έχει διάρκεια 15΄-17΄ και θα είναι έτοιμη τον Μάη του 2024. Θα συμμετέχουν οι ηθοποιοί, Εβελίνα Παπούλια, Έλενα Τοπαλίδου, Μαρία Κωνσταντά, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος και Λεωνή Ξεροβασίλα.

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ