Εφημερίδα Κοινωνική

Της Διαύγειας το… ανάγνωσμα!

Της Διαύγειας το… ανάγνωσμα!
15 Νοεμβρίου 2023

Νομοσχέδιο ΟΤΑ: Αίτημα για εξαίρεση της ΔΗΚΕΝΙΡ από την κατάργηση-λύση της

Η ΔΗΚΕΝΙΡ-ΝΠΙΔ αποτελεί το μοναδικό νομικό πρόσωπο που λειτουργεί σήμερα στο Δήμο Νίκαιας Αγ.Ι.Ρέντη. Σε περίπτωση που (με το νέο νόμο για τους ΟΤΑ) πραγματοποιηθεί η λύση της και οι δραστηριότητες της μεταφερθούν στο Δήμο, ο οποίος είναι ήδη υποστελεχωμένος και επιφορτισμένος με πολλαπλές αρμοδιότητες, θεωρείται αμφίβολη η συνέχιση των εργασιών της και η πραγματοποίηση των επί 27 χρόνια διάσημων και ξεχωριστών καρναβαλικών παρελάσεων και εκδηλώσεων με συνέπεια τη μείωση σημαντικών εσόδων για το δήμο. Ο Δήμος έστειλε σχετικό αίτημα εξαίρεσης στο ΥΠΕΣ.

 

Δήμος Κορυδαλλού: Απόφαση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ο Δήμος Κορυδαλλού ενέκρινε την αλλαγή προτεραιότητας των οχημάτων στη συμβολή των οδών Θησέως και Θεμιστοκλέους με την τοποθέτηση πινακίδων STOP επί της οδού Θεμιστοκλέους.

 

Δήμος Νίκαιας-Ρέντη: Επιτροπή αξιολόγησης έργου αστικής αναζωογόνησης

Η Οικονομική επιτροπή του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη αποφάσισε τη συγκρότηση επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης του Ανοικτού Μειοδοτικού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών που αφορά «ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΕΚΚ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΖΟΩΓΟΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ», εκτιμώμενης αξίας 591.514,52€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%, η οποία κατά τα ανωτέρω αποτελείται από τα εξής μέλη:

1. ΞΑΝΘΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Τ.Ε. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ – ΜΗΧ/ΚΩΝ , ( Πρόεδρος )

2. ΖΑΡΩΜΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Τ.Ε. ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ – ΜΗΧ/ΚΩΝ , ( Μέλος )

3. ΠΑΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Τ.Ε. ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ – ΜΗΧ/ΚΩΝ, ( Μέλος)

 

Συντηρήσεις ηλεκτρονικών πινάκων

Ο Δήμος Νίκαιας – Ρέντη προχώρησε σε δέσμευση πίστωσης ύψους 5.259,58 ευρώ , για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων των κάτωθι Κ.Α.Ε. του οικ. έτους 2023 για τη συνεχιζόμενη σύμβαση με την εταιρεία : «TOP VISION Ε.Π.Ε.», για τη συντήρηση, τεχνική υποστήριξη των 12 ηλεκτρονικών πινάκων που είναι τοποθετημένοι σε διάφορα σημεία στο Δήμο.

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ