Εφημερίδα Κοινωνική

Της Διαύγειας το… ανάγνωσμα!

Της Διαύγειας το… ανάγνωσμα!
13 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Κορυδαλλού: Απευθείας ανάθεση για τον καθαρισμό και συντήρηση φρεατίων

Ο Δήμος Κορυδαλλού προχώρησε με απόφαση Αντιδημάρχου Γ. Δημόπουλου στην απευθείας ανάθεση της εργασίας με τίτλο: «Καθαρισμός και συντήρηση φρεατίων υδροσυλλογής δικτύου ομβρίων υδάτων (έτους 2023)» στην εταιρεία με την επωνυμία ΤΡΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ, με διακριτικό τίτλο ΑΣΣΟΣ. Χρόνος εκτέλεσης εργασιών 12 μήνες. Συνολική δαπάνη (αγωγών και φρεατίων) 35.682,93€ (συμ. του Φ.Π.Α. 24%), σύμφωνα με την προσφορά.

 

Δήμος Σαλαμίνας: Αποκατάσταση οδοστρώματος, μεταφύτευση δέντρων

Ο Δήμος Σαλαμίνας συμφώνησε με την εταιρεία «ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε(ΑΜΙΛΛΑ Ε.Ε)» που εδρεύει στη Σαλαμίνα για την «Εκρίζωση πρεμνών, αποκατάσταση οδοστρώματος ή πεζοδρομίου και μεταφύτευση δέντρων» (συνολικού ποσού 19.244,80€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.24%).

 

Δήμος Περάματος: Απόφαση για τον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμό

Το δημοτικό συμβούλιο Περάματος ενέκρινε την παράταση λειτουργίας του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας – Πειραιά για είκοσι χρόνια, ήτοι μέχρι τις 30/11/2043.

 

Δήμος Πειραιά: Βιοκλιματική ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων

Ο Δήμος Πειραιά, υπέγραψε σύμβαση με την Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ με την επωνυμία «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΥΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» και τον διακριτικό τίτλο “ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΥΝ A.E», η οποία εδρεύει στον Πειραιά, Ακτή Μιαούλη αριθ. 23, για την «ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗΝ 4Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ, ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ)»

 

Περιφέρεια Αττικής: Δαπάνη για διαδικτυακές υπηρεσίες

Η Οικονομική Επιτροπή της Π. Αττικής αποφάσισε την εξειδίκευση πίστωσης ποσού 18.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την παροχή ολοκληρωμένων ψηφιακών και διαδικτυακών υπηρεσιών άμεσης επικοινωνίας, ενημέρωσης και πληροφόρησης πολιτών για τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών ή μέχρι εξαντλήσεως του ποσού.

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ