Εφημερίδα Κοινωνική

Υποψήφιος περιφ. συμβουλος με το Γιώργο Ιωακειμίδη ο δικηγόρος Αλέξανδρος Κριτσίκης

 Breaking News

Υποψήφιος περιφ. συμβουλος με το Γιώργο Ιωακειμίδη ο δικηγόρος Αλέξανδρος Κριτσίκης
14 Αυγούστου 2023

Την υποψηφιότητά του ως περιφερειακός σύμβουλος Νήσων με τον Γιώργο Ιωακειμίδη ανακοίνωσε ο δικηγόρος Αλέξανδρος Κριτσίκης.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δυναμικά, αποτελεσματικά, ανεξάρτητα, πολιτικά αυτόνομα, δίνω τα χέρια αυτή τη φορά με έναν επιτυχημένο δήμαρχο, τον Γιώργο Ιωακειμίδη. Αποδέχτηκα την τιμητική του πρόσκληση να είμαι υποψήφιος στην περιφερειακή ενότητα Νήσων της περιφέρειας Αττικής και με τον συνδυασμό του «Αττικός κύκλος συνεργασίας και εμπιστοσύνης», διότι αφενός ζω και δραστηριοποιούμαι στην συγκεκριμένη περιφέρεια, γνωρίζω τα προβλήματα της και θέλω να συμβάλλω στην αποτελεσματική αντιμετώπιση τους στο βαθμό που μου αναλογεί.

Γιατί με τον Γιώργο Ιωακειμίδη; Γιατί είναι αναμφισβήτητα ένας επιτυχημένος δήμαρχος και έχει αποδείξει πως έχει όραμα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Γιατί για μένα η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει και πρέπει να είναι ακομμάτιστη. Γιατί για μένα η κουλτούρα της κομματικοποίησης της τοπικής αυτοδιοίκησης πρέπει να ξεπεραστεί. Γιατί για μένα κριτήριο για την επιλογή των αυτοδιοικητικών είναι τα πρόσωπα, οι γνώσεις τους, η επαγγελματική τους πορεία και φυσικά η διάθεση για προσφορά στον τόπο τους. Γιατι η συναίνεση, η αναπτυξιακή προοπτική και οι ευρύτερες δυνατες συμμαχίες από όλους τους πολιτικούς χώρους είναι το ζητούμενο της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως άλλωστε έχει αποδείξει έμπρακτα ο νυν υποψήφιος περιφερειάρχης.
Για όλους αυτούς τους λόγους ζητώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου και σας καλώ όλους σε συστράτευση μαζί μας για την περιφέρεια που μας αξίζει…

Αλέξανδρος Κριτσίκης
Δικηγόρος ΔΝ
Μεταδιδακτορικός ερευνητής


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ