Εφημερίδα Κοινωνική

Σοκαριστικό Τροχαίο με εγκατάλειψη στον Πειραιά: Κινητοποιήθηκε η Τροχαία ζητώντας στοιχεία και πληροφορίες από πολίτες –

 Breaking News

Σοκαριστικό Τροχαίο  με εγκατάλειψη στον Πειραιά: Κινητοποιήθηκε η Τροχαία ζητώντας στοιχεία και πληροφορίες από πολίτες –
06 Οκτωβρίου 2021

Ξημερώματα Κυριακής (3-10-21) ένα ΙΧ αυτοκίνητο σκούρου χρώματος το οποίο κινούνταν επί της οδού Κλεισόβης στο ύψος της συμβολής με την Θεοτόκη, στην περιοχή του Πειραιά, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν νεαρό ενώ στη συνέχεια ο οδηγός τον εγκατέλειψε.

Ο οδηγός είχε χτυπήσει σοβαρά τον νεαρό στο κεφάλι και έχασε τη ζωή του ακαριαία.

Άμεσα για το περιστατικό ενημερώθηκε η Τροχαία Πειραιά, που έβγαλε δημόσια ανακοίνωση για το τροχαίο δυστύχημα αλλά και για το αυτοκίνητο, σε περίπτωση που το είχε δει κάποιος, ώστε να επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ και να δώσει στοιχεία.

Τη Δευτέρα το πρωί οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ., έχοντας συγκεντρώσει κάποιες πληροφορίες, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού ενώ αναζητούσαν και βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Η ανάρτηση μάλιστα των φίλων του βοήθησε τόσο πολύ να πάρει έκταση το θέμα, καθώς έλαβε εκατοντάδες κοινοποιήσεις στο facebook και αναδείχθηκε και από τοπικά ΜΜΕ.

Από εκείνη την ώρα, Πειραιώτες είχαν κινητοποιηθεί, δίνοντας ότι πληροφορία είχαν, για κάμερες, για μαγαζιά που μπορούσαν να δώσουν οπτικό υλικό του συμβάντος.

Τελικά, ενώ ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες και πριν περάσουν πολλές ώρες ο δράστης παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Τροχαία Πειραιά.

Οδηγήθηκε σε αυτόφωρη διαδικασία ενώ παραπέμφθηκε σε κακούργημα για εγκατάλειψη θύματος.

αναρτηση - Αντιγραφή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ανάρτηση στο facebook που έγινε λίγες ώρες μετά το δυστύχημα από φίλους του θύματος και η οποία κοινοποιήθηκε από εκατοντάδες Πειραιώτες.

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ