Εφημερίδα Κοινωνική

Εορτή Αγίων Αναργύρων

 Breaking News

Εορτή Αγίων Αναργύρων
04 Ιουλίου 2017

To Σάββατο 1 Ιουλίου εόρτασε ο Ι. Ναός Αγίων Αναργύρων Καλλιπόλεως Πειραιά, (Πλαΐτου 14) το πρωί με όρθρο και Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Αρχιμανδρίτου – Ηγούμενου π. Χρυσόστομου Καράμπελα. Το απόγευμα έγινε μεθεόρτιος εσπερινός.

Την παραμονή της πανήγυρης έγινε μέγας αρχιερατικός εσπερινός με αρτοκλασία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ.

Αμέσως μετά έγινε η περιφορά της Ιερά Εικόνας των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού στους κεντρικούς δρόμους της Καλλίπολης με τιμητικά αγήματα από το Λιμενικό Σώμα.

Μεταξύ των παρισταμένων μπορέσαμε και διακρίναμε τον Αντιδήμαρχο Πειραιά κ. Κυριάκο Σιγαλάκο, την πολιτευτή κα. Μίνα Σαμαρά, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Νήσων μικρών Κυκλάδων κ. Πασχάλη Συρίγο, τον κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά Αρχιπλοίαρχο κ. Κων/νο Λεοντάρα, τον πλωτάρχη ΛΣ κ. Γιαννιώτη, τον πρόεδρο της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος κ. Μιχάλη Τσιφάκη, κ.α.

Την εφημερίδα μας εκπροσώπησε ο κ. Δημήτρης Κρητικός.

Αντίστοιχες εορτές και πανήγυρης έγιναν και στους Ι. Ναούς Αγίων Αναργύρων Καραβά καθώς επίσης και των Αγίων Αναργύρων Τζανείου Νοσοκομείου.

EORTH1

EORTH2

EORTH3

EORTH4


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ