Εφημερίδα Κοινωνική

Εορτή Αγίας Παρασκευής

 Breaking News

Εορτή Αγίας Παρασκευής
27 Ιουλίου 2017

Κάθε 26 Ιουλίου η εκκλησία της Ελλάδος εορτάζει την οσιομάρτυρα Αγία Παρασκευή.

Στον Πειραιά πανηγύρισε ο ενοριακός ιερός ναός της Αγίας Παρασκευής που βρίσκεται στην Καλλίπολη το πρωί με όρθρο και αρχιερατική θεία λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ.

Την παραμονή της εορτής το απόγευμα τελέστηκε μέγας πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας χοροστατούντος του ποιμενάρχου μας μετ’ άλλων ιερέων και διακόνων.

Αμέσως μετά έγινε η λιτάνευση της ιεράς εικόνος της Αγίας Παρασκευής στους δρόμους της Καλλίπολης με την συνοδεία δύο φιλαρμονικών του δήμου Πειραιά και του Λιμενικού σώματος οι οποίες έδιναν πανηγυρικό τόνο στην περιφορά.

Μεταξύ των παρευρισκομένων μπορέσαμε και διακρίναμε τον βουλευτή κ. Κώστα Κατσαφάδο, τον αντιδήμαρχο κ. Κυριάκο Σιγαλάκο, τον κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά Αρχιπλοίαρχο κ. Κων/νο Λεοντάρα, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ιωάννη Μαστρονικόλα, τους Κοινοτικούς Συμβούλους κα. Ειρήνη Δαριώτη και κ. Φραγκούλη Φουστέρη, τον Πρόεδρο της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «ΟΜΟΝΟΙΑ» κ. Θεόδωρο Τσόντο, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Νήσων Μικρών Κυκλάδων κ. Πασχάλη Συρίγο, τον πρόεδρο της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος κ. Μιχάλη Τσιφάκη, τον Πλωτάρχη του Λ.Σ. κ. Αριστοτέλη Γιαννιώτη, τον Υποδιοικητή της Τροχαίας Πειραιά κ. Φώτη Νικολάκη, τον μεσίτη κ. Γιάννη Ηλία, καθώς και τους Βίκυ Τατσοπούλου, Κική Μακρογαμβράκη, Άρη Κοτσολάκο, κ.α.. Την εφημερίδα μας εκπροσώπησαν η δημοσιογράφος κ. Χριστίνα Μπιτάδου και ο κ. Δημήτρης Κρητικός.

1

2

3

4

5

6

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ