Εφημερίδα Κοινωνική

Συνεχίζεται το φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Ταύρεια-Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2024»

 Breaking News

Συνεχίζεται το φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Ταύρεια-Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2024»
10 Σεπτεμβρίου 2024

Ξεκίνησε το φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Ταύρεια-Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2024». Ένας σημαντικός θεσμός για την πόλη μας, ένα πολιτιστικό γεγονός που περιλαμβάνει συναυλίες, παραστάσεις θεάτρου σκιών, μουσικά αφιερώματα και παραδοσιακά μουσικοχορευτικά δρώμενα.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει όλες τις πολιτιστικές δράσεις, προς ενημέρωση των πολιτών και των επισκεπτών της πόλης. Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, καλεί όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης μας να  ψυχαγωγηθούν και να περάσουν όμορφες στιγμές στο φεστιβάλ.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, των επόμενων ημερών, είναι το εξής:

  • Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, πλ. Εθνικής Αντίστασης (Αγίου Γεωργίου)-Ταύρος, 20.30: Συναυλία σύγχρονης μουσικής με τον Μπάμπη Στόκα.

  • Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, πλ. Εθνικής Αντίστασης (Αγίου Γεωργίου)-Ταύρος, 20.30: Συναυλία αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και τον Δημήτρη Μπάση. Μαζί τους οι: Παναγιώτης Πετράκης, Χρυσηίδα και η παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου. Σολίστ ο Μανώλης Καραντίνης

  • Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, πλ. Ταξιάρχη Παπαντώνη (π. Μεταμορφώσεως)-Μοσχάτο, 20.30: Συναυλία με το έντεχνο καλλιτεχνικό σχήμα Χάρη Βαρθακούρη–Γιάννη Βαρδή.  Θα προηγηθεί στις 19.00 η τιμητική προσωνυμία για την αδιέξοδο οδό που βρίσκεται στην Κανάρη, σε οδό «Αντώνης Βαρδής», για τη σημαντική του προσφορά στο ελληνικό τραγούδι.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ