Εφημερίδα Κοινωνική

Κακοκαιρία Atena: Έπληξε και την Αττική – «112» σε Αν. Μακεδονία, Θράκη και νησιά Βορείου Αιγαίου – 15.000 κεραυνοί από το πρωί

Κακοκαιρία Atena: Έπληξε και την Αττική – «112» σε Αν. Μακεδονία, Θράκη και νησιά Βορείου Αιγαίου – 15.000 κεραυνοί από το πρωί
10 Σεπτεμβρίου 2024

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική λίγο μετά τις 17:30, καθώς η κακοκαιρία «Atena» έκανε την εμφάνισή της με ισχυρές βροχοπτώσεις αρχικά στα δυτικά, ενώ τα φαινόμενα επεκτάθηκαν σταδιακά σε όλες τις περιοχές της περιφέρειας. Ηδη, έχουν προκληθεί κυκλοφοριακά προβλήματα, ενώ σημειώνονται και διακοπές στην ηλεκτροδότηση σε διάφορες περιοχές, όπως στο Ψυχικό, τη Φιλοθέη, το Πολύγωνο, τη Λαμπρινή, την Κυψέλη.

Σφοδρή βροχόπτωση έπληξε το κέντρο της Αθήνας, όπως φαίνεται στο ακόλουθο βίντεο…

Πλημμύρισαν, στο μεταξύ, οι δρόμοι σε άλλες περιοχές της πρωτεύουσας, όπως στους Αμπελόκηπους, στον Κεραμεικό και στην Κυψέλη.

Με δυσκολία οι μετακινήσεις στην περιοχή γύρω από το Μέγαρο Μουσικής και στα δύο ρεύματα, λόγω της βροχόπτωσης.

«Ποτάμια» έγιναν οι δρόμοι και στο Κολωνάκι, με τα ορμητικά νερά να παρασύρουν μηχανάκια από τα πεζοδρόμια.

Προειδοποιητικό «112» στη Βόρεια Ελλάδα

Στο μεταξύ, προειδοποιητικό μήνυμα από το «112» εστάλη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στους κατοίκους της Ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης, της Θάσου, της Σαμοθράκης, της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να «χτυπήσουν» από νωρίς το βράδυ της Τρίτης.

Παράλληλα, ζητείται από τους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

Πάνω από 15.000 κεραυνοί από το πρωί της Τρίτης

Πάνω από 15.000 κεραυνούς (15.683) κατέγραψαν οι σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου (meteo) από το πρωί της Τρίτης ως και τις 6:45 το απόγευμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ