Εφημερίδα Κοινωνική

Δήμος Περάματος: Επιχείρηση απομάκρυνσης επικίνδυνων κατασκευών

 Breaking News

Δήμος Περάματος: Επιχείρηση απομάκρυνσης επικίνδυνων κατασκευών
13 Σεπτεμβρίου 2024

Επί είκοσι περίπου  χρόνια, σε αρκετά σημεία του Περάματος, όπως στο Δυτικό άκρο και  στο σημείο που φεύγουν τα καραβάκια για Σαλαμίνα,  σιδερένιες κατασκευές, σκουριασμένες από το χρόνο και έτοιμες να πέσουν στα κεφάλια περαστικών,  παρέμεναν στη θέσης τους, αν και ήταν ένας διαρκής κίνδυνος για τους περαστικούς.

Η νέα δημοτική αρχή, με απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής, ξεκίνησε την κατεδάφιση όλων των επικίνδυνων κατασκευών, (στέγαστρα, σιδηροκατασκευές, μεγάλες διαφημιστικές πινακίδες κ.λ.π.), με αρχή από το Δυτικό άκρο και συνεχίζει στο πορθμείο και στα άλλα στα σημεία που έχουν επισημανθεί  επικίνδυνες  κατασκευές με στόχο να μειωθούν οι κίνδυνοι για τους πολίτες μέσα στην πόλη.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Γιάννης Λαγουδάκος, τόνισε: «Με απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής  παίρνουμε μέτρα Πολιτικής Προστασίας για να περιορίσουμε την επικινδυνότητα πριν κάποια από τις  επικίνδυνες κατασκευές πέσει και  σκοτώσει ανθρώπους και  καταστρέψει περιουσίες. Ότι ενοχλεί και βάζει σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των πολιτών, των  δημοτών και των περαστικών,  πρέπει να εκλείψει».

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ