Εφημερίδα Κοινωνική

11 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα – ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ούτε βήμα πίσω!

 Breaking News

11 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα – ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ούτε βήμα πίσω!
13 Σεπτεμβρίου 2024

Στις 18 Σεπτέμβρη συμπληρώνονται 11 χρόνια από την δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι. Την χρονιά εκείνη είχαν προηγηθεί οι δολοφονικές επιθέσεις σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, στους Αιγύπτιους αλιεργάτες και πλήθος άλλων επιθέσεων.

Σε ανακοίνωσή τους το ΕΚΠ αναφέρει, μεταξύ άλλων:

Ο λαός μας ξέρει και έχει πείρα πως τη μάχη με τον φασισμό την κερδίζεις στον δρόμο του αγώνα!

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά όλα αυτά τα χρόνια, μαζί με τα σωματεία μέλη του και όλο τον λαό του Πειραιά, πλάι στον καθημερινό αγώνα για ζωή και δουλειά με δικαιώματα, δίνει και τον αγώνα ενάντια στον φασισμό, για να ξαναστείλουμε στα λαγούμια τους τα ναζιστικά μορφώματα.

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά στηρίζει τις δράσεις του Συλλόγου Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας» για τα 11 χρόνια από την δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού.

Καλούμε τα σωματεία μέλη μας, τους εργαζόμενους του Πειραιά, την νεολαία να πάρουν μέρος στην αντιφασιστική συναυλία την Τρίτη 17.9.2024 στις 18.00 στα Λιπάσματα Δραπετσώνας (ΣΙΛΟ). Συμμετέχουμε στην αντιφασιστική συγκέντρωση στο Κερατσίνι την Τετάρτη 18.9.2024 στις 17.30 στο μνημείο του Παύλου Φύσσα (Π.Φύσσα 60) με πορεία στο μπλόκο της Κοκκινιάς.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ