Εφημερίδα Κοινωνική

Αλλαγές στη λειτουργία των σχολείων Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη λόγω καύσωνα

 Breaking News

Αλλαγές στη λειτουργία των σχολείων Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη λόγω καύσωνα
12 Ιουνίου 2024

Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη λαμβάνει μέτρα για τον επερχόμενο καύσωνα και τις ακραία υψηλές θερμοκρασίες που αναμένεται να επικρατήσουν, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, καθώς και για την προστασία πολιτών, παιδιών, εκπαιδευτικών και εργαζομένων στην εκπαίδευση.

Αποφασίζονται λοιπόν τα εξής:
1.Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία) εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου θα λειτουργήσουν έως τις 13:15 την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, ενώ θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024.
2. Σε όσα σχολεία έχουν προγραμματιστεί εορτές λήξης της σχολικής χρονιάς τις απογευματινές ώρες θα διεξαχθούν κατόπιν σύμφωνης γνώμης του Συλλόγου Καθηγητών και Γονέων και Κηδεμόνων.
3. Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά καθώς δεν πρόκειται για υποχρεωτική εκπαίδευση και η προσέλευση των παιδιών είναι προαιρετική.
4. Τα ΚΔΑΠ του Δήμου δε θα λειτουργήσουν κατά τις ημερομηνίες 12 και 13 Ιουνίου 2024.
5. Για την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών.
Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την λειτουργία των σχολείων για τις 12 και 13 Ιουνίου 2024, σε περίπτωση έκδοσης απόφασης από τον Περιφερειάρχη Αττικής ή από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και κατόπιν επανεκτίμησης των καιρικών συνθηκών από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ