Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΠΕΤΣΕΣ: Όλα έτοιμα για το φετινό Spetsathlon – Η διοργάνωση που καταρρίπτει ρεκόρ συμμετοχών και συγκινήσεων!

ΣΠΕΤΣΕΣ: Όλα έτοιμα για το φετινό Spetsathlon – Η διοργάνωση που καταρρίπτει ρεκόρ συμμετοχών και συγκινήσεων!
13 Απριλίου 2024

Οι εικόνες και οι αναμνήσεις 10 υπέροχων χρόνων ξετυλίχθηκαν στη επετειακή Συνέντευξη Τύπου για τον εορτασμό της πρώτης δεκαετίας του Spetsathlon, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου στην κατάμεστη κεντρική αίθουσα τύπου του ΟΑΚΑ.

Το Spetsathlon είναι η πρώτη διοργάνωση που συνέβαλε στην προβολή και εξάπλωση του ερασιτεχνικού τριάθλου στη χώρα, ανοίγοντας το δρόμο της συμμετοχής και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη χιλιάδων αθλητών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν προσωπικότητες που τιμούν διαχρονικά τη διοργάνωση και αναφέρθηκαν στην επιρροή που έχει ο θεσμός στον τουρισμό και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της χώρας, αναδεικνύοντας παράλληλα τις ομορφιές και τις αξίες της περιφέρειας.

Μεταξύ αυτών η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κα. Δόμνα Μιχαηλίδου, η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα. Σοφία Ζαχαράκη, ο Υφυπουργός Υγείας κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Γεώργιος Μαυρωτάς, η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας κα. Έρρικα Πρεζεράκου και η Δήμαρχος Σπετσών, κα. Ευγενία Φραγκιά. Η πρώτη εκκίνηση για το φετινό επετειακό Σπέτσαθλον, που συμπληρώνει δέκα χρόνια από την ίδρυση του δόθηκε σε μια λαμπρή εκδήλωση σε αίθουσα του Ολυμπιακού σταδίου. Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο νησί του Αργοσαρωνικού από τις 17 έως τις 19 Μαΐου.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ