Εφημερίδα Κοινωνική

Πάνω από 100 εθελοντές καθάρισαν τον Υμηττό

 Breaking News

Πάνω από 100 εθελοντές καθάρισαν τον Υμηττό
18 Απριλίου 2024

Δεκάδες πολίτες όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Αγίας Παρασκευής και την Κυριακή 14 Απριλίου προχώρησαν στον καθαρισμό του Υμηττού και του Λόφου Τσακού, στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής δράσης «Let’s do it Greece», η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Βορειοανατολικού Τομέα Υμηττού- ΣΕΠΠΒ/ΑΤΥ.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης, αφού καλωσόρισε όλους τους εθελοντές, τους συνεχάρη και τους ευχαρίστησε θερμά για τη συμμετοχή τους στη δράση, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων:

«Σήμερα  η πόλη μας στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα ότι η δύναμη για να γίνουμε όλοι η αλλαγή που περιμένουμε κρύβεται στο μαζί. Η μαζική σας συμμετοχή στη σημερινή μας δράση αποδεικνύει πως μας νοιάζει. Μας νοιάζει να προστατεύσουμε το βουνό μας, το πράσινο της πόλης μας. Μας νοιάζει να περιφρουρήσουμε το περιβάλλον και να θωρακίσουμε την πόλη μας, ενόψει μάλιστα και την έναρξης της αντιπυρικής περιόδου. Θα είμαστε εδώ και θα γινόμαστε, όποτε απαιτείται, ασπίδα για το πράσινο μας, που είναι πολύτιμο για όλους μας».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ