Εφημερίδα Κοινωνική

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Πειραιά

 Breaking News

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Πειραιά
19 Απριλίου 2024

«Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής», θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22-4-2024 και ώρα 16:00, δια ζώσης, στο Δημαρχιακό Μέγαρο (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου), για συζήτηση στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

1. Εξέταση δυνατότητας σύνταξης Κανονισμού Πρασίνου με συγκρότηση διαπαραταξιακής Επιτροπής και υπηρεσιακών παραγόντων. Προτεινόμενα σημεία στις Κοινότητες για τη δημιουργία ανάπτυξης πρασίνου.

2. Ερώτηση προς τη Δημοτική Αρχή για τη σχολική στέγη. Προτάσεις της Δημοτικής Αρχής για το κτιριακό πρόβλημα των Σχολείων: 13ο ΓΕΛ, 9ο ΕΠΑΛ, 3ο ΕΠΑΛ-7ο Εσπερινό ΕΠΑΛ και 50ο Δημοτικό Σχολείο.

3. Ερώτηση προς τη Δημοτική Αρχή για τη σχολική στέγη στην Α” Κοινότητα που αφορά δύο σκέλη: α) στον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής από κοινού με την ΚΤΥΠ Α.Ε. για την ανέγερση νέων σχολικών κτιρίων και β) στο σχεδιασμό συντήρησης επισκευής και αντισεισμικής/αντιπυρικής/αντιπλημμυρικής θωράκισης των σχολικών κτιρίων στην πλέον πυκνοκατοικημένη περιοχή του Δήμου μας που διαθέτει αρκετά “γερασμένα” κτίρια.

4. Ερώτηση προς τη Δημοτική Αρχή για τη με αρ. 237/6-10-2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Ο.Λ.Π. Α.Ε. και του Δήμου Πειραιά, για τη δημιουργία πρότυπου πάρκου πλησίον της προβλήτας Ε12.

5. Ερώτηση προς τη Δημοτική Αρχή για τον προγραμματισμό προσλήψεων στο Δήμο μας και τις κινήσεις που έχει κάνει η Δημοτική Αρχή προκειμένου να διεκδικήσει από την κυβέρνηση μόνιμο προσωπικό που να καλύπτει τις ανάγκες του Δήμου μας.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ