Εφημερίδα Κοινωνική

Δωρεάν Πασχαλινό καμπ από τον Δήμο Ηλιούπολης

 Breaking News

Δωρεάν Πασχαλινό καμπ από τον Δήμο Ηλιούπολης
17 Απριλίου 2024

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους Δημότες και Κατοίκους της πόλης ότι ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΚΑΜΠ στα πλαίσια της Κοινωνικής πολιτικής της σημερινής Δημοτικής Αρχής, ειδικά σχεδιασμένο για τα παιδιά του δημοτικού στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης από τις 29 Απριλίου έως 2 Μαΐου 2024 και από τις 8 έως 10 Μαΐου 2024.

Στόχος της σημερινής Δημοτικής Αρχής είναι να παρέχει τη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία λόγω των πληθωριστικών πιέσεων, που δέχεται η ελληνική οικογένεια, μια δημιουργική και ασφαλή εναλλακτική απασχόληση κατά τη διάρκεια των Πασχαλινών διακοπών,  προσφέροντας τους αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Παράλληλα, θα δώσουμε στους γονείς μια επιλογή για τη φροντίδα των παιδιών τους κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ημερών τους.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΚΑΜΠ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

  • 29 Απριλίου έως 2 Μαΐου

  • 8 έως 10 Μαΐου

ΗΛΙΚΙΕΣ

Παιδιά 6 έως 12 ετών (Α΄ έως ΣΤ΄ Δημοτικού)

ΤΟΠΟΣ

Το ΚΑΜΠ που θα διεξαχθεί εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, στις αίθουσες γυμναστικής του Κολυμβητηρίου, στα δύο ανοιχτά γήπεδα τένις, στις σχολικές εγκαταστάσεις του 8ου και 17ου Δημοτικού Σχολείου και του 8ου και 21ου  Νηπιαγωγείου.

ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Από 8:00 έως 16:00

Ώρες προσέλευσης : 8:00- 9:00π.μ.

Ώρες αποχώρησης : 14:00- 16:00

ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Η συμμετοχή θα είναι ΔΩΡΕΑΝ, με σειρά προτεραιότητας μέχρι να  συμπληρωθεί ο αριθμός των παιδιών που μπορούν να φιλοξενηθούν στο ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΚΑΜΠ ως εξής:

  • Δημότες ή κάτοικοι Ηλιούπολης

  • Παιδιά οικογενειών με εργαζόμενους και τους δύο γονείς ή εργαζόμενος/η  σε μονογονεϊκές οικογένειες (όπου υπάρχει μόνο ένας γονέας)

  • Γονείς πολύτεκνοι ή  ΑμεΑ

  • Εισοδηματικά κριτήρια

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Οι αιτήσεις συμμετοχής με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν αυστηρά έως τη Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, στη γραμματεία του  Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ηλιούπολης (Μεσσηνίας & Δαμασκηνού), από τις 8:00 έως τις 19:00.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλ. 210 9922899 και στο https://ilioupoli.gr

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ