Εφημερίδα Κοινωνική

Ξένος Μανιατογιάννης: «Στο 30% οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ στην Αυτοδιοίκηση!»

 Breaking News

Ξένος Μανιατογιάννης: «Στο 30% οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ στην Αυτοδιοίκηση!»
15 Φεβρουαρίου 2024

Μπορεί οι δυνάμεις της παράταξης του «Αυτοδιοικητικού Κινήματος», όπως εκφράστηκαν με την υποψηφιότητα του δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου, στις πρόσφατες εκλογές της ΠΕΔΑ να μεγάλωσαν, ωστόσο υπήρξαν κάποιοι παράγοντες που «πριόνισαν» το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα, όπως υποστήριξε ο πρώην δήμαρχος Βριλησσίων και μέλος του Τομέα Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ξένος Μανιατογιάννης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον έμπειρο αυτοδιοικητικό, οι πιέσεις που ασκήθηκαν από στελέχη του κυβερνώντος κόμματος σε δημάρχους του ΠΑΣΟΚ, τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και ορισμένες προσωπικές στρατηγικές φίλα προσκείμενων αιρετών, οδήγησαν στην μεγάλη νίκη του «γαλάζιου» δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου στην ΠΕΔΑ.

«Ο καθένας μας κρίνεται από τις πράξεις και τις αποφάσεις του», υπογράμμισε με νόημα ο κ. Μανιατογιάννης, ο οποίος δήλωσε αισιόδοξος για ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα του Χάρη Δούκα στις επικείμενες εκλογές για το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ.

Ο ίδιος αναφέρθηκε παράλληλα στα μείζονα ζητήματα που ταλανίζουν τους δήμους και τα οποία θα αποτελέσουν «κρας τεστ» για τις νέες διοικήσεις των συλλογικών οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΕΔ και ΚΕΔΕ), όπως το τέλος ταφής απορριμμάτων, η κατάργηση της διάταξης Βορίδη και τα κριτήρια κατανομής των χρηματοδοτήσεων για έργα.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Ξένου Μανιατογιάννη παρακάτω:

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ