Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΟΚ Κερατσίνι: Στη φυλακή ο παππούς που κατηγορείται για το βιασμό της εγγονής του – Πατέρας παιδιού: «Προσοχή στα κοντινά σας πρόσωπα στους παππούδες, στους θείους. Να είστε πάντα καχύποπτοι»

 Breaking News

ΣΟΚ Κερατσίνι: Στη φυλακή ο παππούς που κατηγορείται για το βιασμό της εγγονής του – Πατέρας παιδιού: «Προσοχή στα κοντινά σας πρόσωπα στους παππούδες, στους θείους. Να είστε πάντα καχύποπτοι»
05 Φεβρουαρίου 2024

Στις φυλακές Τρίπολης οδηγείται ο 78χρονος που κατηγορείται για βιασμό της εγγονής του, στο Κερατσίνι. Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, στα δικαστήρια Πειραιά οδηγήθηκε ο 78χρονος από το Κερατσίνι, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την 14χρονη εγγονή του από την ηλικία των 9 ετών, μέσα στο σπίτι της οικογένειάς της.

Ο 78χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί, έχοντας στο πλευρό του τη μία από τις δύο κόρες του, η οποία μαζί με τα υπόλοιπα αδέλφια υπερασπίζουν τον πατέρα τους, λέγοντας ότι δεν ισχύουν όσα καταγγέλλει η ανήλικη.

Ο ίδιος πάντως κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσια πράξη κατ’ εξακολούθηση με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη μεταξύ συγγενών και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Το κορίτσι κράτησε το μυστικό για αρκετά χρόνια, μέχρι που αποφάσισε πριν από ένα χρόνο να μιλήσει σε κοντινό της πρόσωπο, όχι όμως σε πρόσωπο του στενού οικογενειακού της περιβάλλον. Κάπως έτσι έφτασε στα αυτιά της μητέρας, του πατέρα και της γιαγιάς το περιστατικό αυτό. Ο πατέρας του παιδιού που φέρεται να έζησε έναν εφιάλτη επί πέντε συναπτά έτη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Τα βλέπεις στην τηλεόραση είναι αλλιώς όμως όταν σου χτυπάει την πόρτα. Να είστε πάντα καχύποπτοι, προσοχή στα κοντινά πρόσωπα στους παππούδες στους θείους. Εκεί γίνεται συνήθως εκεί που δεν το περιμένεις. Εμείς δεν το ξέραμε. Το μάθαμε», είπε ο ίδιος αρχικά.

«Από τη στιγμή που το εκμυστηρεύτηκε έφυγε το βάρος από πάνω του. Έχουμε πάει και σε παιδοψυχολόγους είναι μια χαρά. Εγώ τον βοηθούσα και οικονομικά και υλικά και από όλα. Δεν διεκδικώ τίποτα εγώ από χρήματα έστω να μπει μέσα με αυτή τη ρετσινιά θέλω. Υπάρχει εισαγγελική εντολή. Έχει γίνει η σύλληψη. Το πράγμα έχει μπει στον δρόμο που πρέπει», ανέφερε στο Star.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ