Εφημερίδα Κοινωνική

Σε αναβρασμό οι αγρότες μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη: «Ούτε βήμα πίσω» – Τι σχεδιάζουν

Σε αναβρασμό οι αγρότες μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη: «Ούτε βήμα πίσω» – Τι σχεδιάζουν
02 Φεβρουαρίου 2024

Aποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους εμφανίζονται οι αγρότες μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη και δηλώνουν πως ο αγώνας τους τώρα ξεκινάει.

Τα 300 τρακτέρ των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Κεντρικής Μακεδονίας, παραμένουν παρατεταγμένα στο νότιο τόξο της ΔΕΘ και δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να μετακινηθούν, τουλάχιστον μέχρι αύριο (03/02) οπότε και θα αναχωρήσουν για τα μπλόκα τους με τη λήξη της 30ης Agrotica.

Παρά το αγροτικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν Θεσσαλοί συνάδελφοί τους, αγρότες, κτηνοτρόφοι, αλιείς και μελισσοκόμοι στην Κεντρική Μακεδονία δηλώνουν κατηγορηματικά, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι δεν επιθυμούν να επιτείνουν το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη και το μόνο που ζητούν και διεκδικούν είναι λύσεις ουσιαστικές στα προβλήματά τους.

«Θα παραμείνουμε στη θέση μας εδώ μπροστά στην Agrotica χωρίς να ενοχλούμε κανέναν και θα αποχωρήσουμε σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης την Κυριακή 4/2, σε ώρα που θα προκαλέσουμε μάλιστα τη μικρότερη δυνατή όχληση στο ήδη επιβαρυμένο κυκλοφοριακό στην πόλη», τονίζει ο αγρότης από τον Λαγκαδά, Κώστας Παραδείσης.

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ