Εφημερίδα Κοινωνική

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Σ. Μαμαλάκη δρομολογείται η λύση του χρόνιου ζητήματος του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Αγίου Δημητρίου

 Breaking News

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Σ. Μαμαλάκη δρομολογείται η λύση του χρόνιου ζητήματος του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Αγίου Δημητρίου
19 Φεβρουαρίου 2024

Ένα σημαντικό βήμα στην επίλυση του χρόνιου προβλήματος της μεταφόρτωσης των απορριμμάτων του Δήμου Αγίου Δημητρίου έγινε σήμερα μετά τη συνάντηση των Δημάρχων Αγίου Δημητρίου Στέλιου Μαμαλάκη και Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να προχωρήσουν οι διαδικασίες υπογραφής συμφώνου συνεργασίας για την αξιοποίηση του ΣΜΑ Ελληνικού – Αργυρούπολης και από τον Άγιο Δημήτριο. Οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα αντισταθμιστικά οφέλη θα προσδιορίζονται στο σχετικό κείμενο, το οποίο θα καταρτιστεί και θα λάβει τις υπογραφές των δημάρχων αφού εγκριθεί από τα Δημοτικά Συμβούλια.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ΣΜΑ συμμετείχαν ο Γιώργος Καλιντέρης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Κυκλικής Οικονομίας Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, ο Κωνσταντίνος Κυριακάκης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Δήμου Αγίου Δημητρίου και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αγίου Δημητρίου Ιωάννης – Μάριος Μπάντος. 

Με αφορμή τη σχετική εξέλιξη ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου δήλωσε: «Βάζουμε τέρμα στην αβεβαιότητα και γυρίζουμε οριστικά σελίδα στα ζητήματα διαχείρισης των απορριμμάτων στον Άγιο Δημήτριο. Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο για τη θετική ανταπόκριση στο αίτημά μας για την επίλυση ενός σημαντικού προβλήματος που απασχολεί χρόνια το δήμο μας. Με συνεργασίες όπως η συγκεκριμένη αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι η αυτοδιοίκηση Α΄Βαθμού συνεργάζεται για να βρει ουσιαστικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ