Εφημερίδα Κοινωνική

Αγρότες έριξαν γάλα και άχυρο στο κέντρο της Καρδίτσας – Θα διανυκτερεύσουν στην πλατεία της Λάρισας

Αγρότες έριξαν γάλα και άχυρο στο κέντρο της Καρδίτσας – Θα διανυκτερεύσουν στην πλατεία της Λάρισας
09 Φεβρουαρίου 2024

Οι αγρότες δήλωσαν σήμερα (9/2) ότι οι κινητοποιήσεις τους συνεχίζονται κανονικά και παράλληλα προχώρησαν σε συμβολικές δράσεις σε διάφορες περιοχές της ελληνικής επικράτειας, ζητώντας να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Την ερχόμενη Τρίτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με 15μελή επιτροπή των αγροτών στο Μέγαρο Μαξίμου, Έξι μέλη της θα είναι από Έβρο και Μακεδονία, έξι από Θεσσαλία μέχρι Βόλο, δύο από Στερεά Ελλάδα και ένα από Πελοπόννησο, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Αγρότες συγκέντρωσαν σήμερα (9/2) τρακτέρ στο κέντρο της Καρδίτσας και έχυσαν συμβολικά γάλα και πέταξαν άχυρο στην κεντρική πλατεία. Ειδικότερα, στην Κεντρική πλατεία Καρδίτσας προχώρησαν σε συλλαλητήριο αγροκτηνοτρόφοι από το μπλόκο στον Ε65.

Εκεί τους ανέμεναν δεκάδες φορείς και σωματεία, δείχνοντας τη στήριξή τους στον αγώνα που δίνουν. Περίπου 20 τρακτέρ έφτασαν από το μπλόκο στην πλατεία. Οι αγροκτηνοτροφοι προέβησαν στην προαναφερθείσα συμβολική κίνηση και δήλωσαν: «Ό,τι απέμεινε από τον Κάμπο που πλημμύρισε».

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ