Εφημερίδα Κοινωνική

Παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο Περάματος για την δημιουργία σύγχρονου Κέντρου Υγείας αστικού τύπου

 Breaking News

Παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο Περάματος για την δημιουργία σύγχρονου Κέντρου Υγείας αστικού τύπου
23 Ιανουαρίου 2024

Παρέμβαση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Περάματος έκαναν το απόγευμα της Δευτέρας 22 Γενάρη, σωματεία και φορείς της περιοχής του Πειραιά, θέτοντας το ζήτημα της δημιουργίας σύγχρονου Κέντρου Υγείας αστικού τύπου, με πλήρεις υποδομές και προσωπικό, για την κάλυψη των αναγκών όλων των εργαζομένων εντός της λιμενικής ζώνης αλλά και των λαϊκών αναγκών του αστικού ιστού πέριξ του λιμανιού.

Μετά από σύσκεψη που έγινε με πρωτοβουλία του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας, 14 φορείς έχουν καταλήξει σε κοινό ψήφισμα για το συγκεκριμένο αίτημα. Διεκδικούν να αξιοποιηθούν για τον σκοπό αυτό οι κτιριακές εγκαταστάσεις του πρώην Σταθμού Πρώτων Βοηθειών – Κέντρου Υγείας της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης.

Στην κατεύθυνση αυτή, ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης μετέφερε το κάλεσμα όλων των φορέων προς τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο να συγκαλέσουν συνεδρίαση στην οποία να συζητηθεί το ζήτημα. Τη σημασία της συζήτησης και της στήριξης του αγώνα των συνδικάτων και φορέων υπογράμμισε ο Βασίλης Βατίστας, δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Όντας παράλληλα και πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών έφερε παραδείγματα από τις ανάγκες της σχολικής κοινότητας για υπηρεσίες Υγείας και τις σοβαρές παρενέργειες των ελλείψεων στον τομέα αυτό. Η παρέμβαση των σωματείων και των φορέων ειχε αποτέλεσμα να δεσμευτεί το δημοτικό συμβούλιο να συνεδριάσει για το θέμα την Τρίτη 30 Γενάρη.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ