Εφημερίδα Κοινωνική

Λεωφόρος Σχιστού: Νέα στοιχεία από την πραγματογνωμοσύνη για το τροχαίο -σοκ με τους ακρωτηριασμούς των δύο νέων

 Breaking News

Λεωφόρος Σχιστού: Νέα στοιχεία από την πραγματογνωμοσύνη για το τροχαίο -σοκ με τους ακρωτηριασμούς των δύο νέων
04 Ιανουαρίου 2024

Τις ακριβείς συνθήκες διερευνούν τώρα οι αρχές, κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα των Χριστουγέννων στη Λεωφόρο Σχιστού στο ύψος του Περάματος με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστούν ο 28χρονος οδηγός και η 22χρονη συνοδηγός .

Χθες, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που παρουσιάζει το Newpost πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η Εισαγγελία Πειραιά πήγε στο σημείο του τροχαίου και έκανε τη δική του έρευνα προκειμένου να συντάξει πόρισμα και να το παραδώσει στις δικαστικές αρχές.

Ο δρόμος στον οποίο έγινε το τροχαίο στη Λεωφόρο Σχιστού έκλεισε για όση ώρα διήρκησε η πραγματογνωμοσύνη.

Ο 28χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να χτυπήσει με σφοδρότητα στις προστατευτικές μπάρες. Τόσο εκείνος όσο και η συνοδηγός 22 ετών εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο και χρειάστηκε να επέμβει η πυροσβεστική με 12 άνδρες και 4 οχήματα προκειμένου να γίνει ο απεγκλωβισμός τους. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο καθώς τα τραύματά τους ήταν βαριά και είχαν σαν αποτέλεσμα να ακρωτηριασθούν στον οδηγό το ένα του πόδι και στη συνοδηγό και τα δύο πόδια.

Οι αρχές διερευνούν ποια είναι η ακριβής ταχύτητα που είχε αναπτυχθεί στο αυτοκίνητο πριν την πρόσκρουση στις μπάρες καθώς σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες ήταν πολύ μεγάλη.

Οι δύο επιβάτες φορούσαν ζώνες ασφαλείας και αυτό ήταν σωτήριο για τις ζωές τους .

Η συνοδηγός – σε συνέντευξή της – αποκάλυψε ότι κατάλαβε από το πρώτο λεπτό της σύγκρουσης ότι έχει χάσει τα πόδια της και μιλούσε στον οδηγό γι’ αυτό. Το σημείο όπου έγινε το τροχαίο είναι με στροφές όπου επιτρέπεται ένα συγκεκριμένο όριο ταχύτητας.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ