Εφημερίδα Κοινωνική

Δυο νέοι αντιδήμαρχοι ανακοινώθηκαν στο Δήμο Πειραιά

 Breaking News

Δυο νέοι αντιδήμαρχοι ανακοινώθηκαν στο Δήμο Πειραιά
11 Ιανουαρίου 2024

Με απόφαση που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια ορίζονται οι δημοτικοί σύμβουλοι Τάκης (Παναγιώτης) Αβραμίδης και Τάσος (Χαρουτιούν) Μαρκαριάν ως αντιδήμαρχοι.

Ειδικότερα, η απόφαση αναφέρει:

Στον κ. Αβραμίδη Παναγιώτη, ως έμμισθο Αντιδήμαρχο Διοίκησης και Ανθρώπινου Δυναμικού και του μεταβιβάζουμε αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Διοίκησης και Ανθρώπινου Δυναμικού, όπως αναφέρονται στον Ο.Ε.Υ. και στις ισχύουσες διατάξεις.

Στον κ. Μαρκαριάν Χαρουτιούν, ως έμμισθο Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας και του μεταβιβάζουμε αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας, όπως αναφέρονται στον Ο.Ε.Υ. και στις ισχύουσες διατάξεις.

Στους ανωτέρω Αντιδημάρχους αναθέτουμε: Να εισηγούνται στο Δήμαρχο τα θέματα αρμοδιότητάς τους για εισαγωγή στο Δημοτικό Συμβούλιο. Να υπογράφουν την αλληλογραφία με τις Δημόσιες Υπηρεσίες και τους Δημότες και τυχόν αποφάσεις και βεβαιώσεις που εκδίδονται από τις υπηρεσίες που εποπτεύουν, εκτός των περιπτώσεων που με απόφασή μας έχει ανατεθεί η υπογραφή των εγγράφων στον Γενικό Γραμματέα, τους Προϊσταμένους Δ/νσεων και Τμημάτων.

Να τελούν τους πολιτικούς γάμους εκ περιτροπής. Επίσης, τους αναθέτουμε την υπογραφή της αναγγελίας εργοδότη προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, όλων των εργατικών ατυχημάτων που αφορούν σε εργαζομένους των υπηρεσιών αρμοδιότητάς τους, καθώς και την υπογραφή της υπεύθυνης δήλωσης εργοδότη που κατατίθεται στον ΕΦΚΑ και αφορά στις αναρρωτικές άδειες όλων των εργαζομένων των υπηρεσιών αρμοδιότητάς τους πλην των μονίμων υπαλλήλων.

Τάκης Αβραμίδης

Τάκης Αβραμίδης

Τάσος Μαρκαριάν

Τάσος Μαρκαριάν


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ